Aku Ada Bila Engkau Ada...

:: 3 October 2012-1:00tgh hari ::
:: Rabu ::

:: Kan aku cakap Rabu aku tak sepi ari ni..otak banyak nak update..hihihhi...sejak pasang Streamyx kat rumah memang senang aku nak update blog dan banyak gak idea..Ada sekali tu aku nak update enrty sampai 4 tapi kang nampak sangat aku tak buat keje kat rumah..ahahha..hello even aku housewife keje banyak ok..ni pun satu isu aku nak update kat kat blog tapi agak sensitif sikit topik ni so makan masa..sebab banyak sangat pro and cons nyer di sebabkan tak nak ada yang makan hati dengan entry aku sebagai housewife ni baik aku hold dulu..

Ok now aku nak cerita pasal drama bersiri hits sekarang ni masih di tayangkan..Adam & Hawa..Aku pasti ramai blogger dah buat entry drama ni..Yupz aku seorang penggemar novel..tanyalah novel apa yang aku tak baca lagi..zaman study ni lah peneman tak kala busan hujung mingu or tak dapat balik rumah..Kebanyakkan teman rapat aku pun sekepala duk baca novel-novel cinta ni..siap boleh pass-pass bila dah baca..Kalau turun Ipoh ha apa lagi duk mencari novel dulu..hihih...Novel ni dah lama aku tinggalkan so bila tengok drama ni leh lah sikit-sikit ingat balik scene2 dalam novel tu..So far novel ni bila dah di adaptasikan...novel ni kot yang kira berjaya skali walaupun masih dalam tayangan sebab ikut plot-plot cerita tak seperti kebanyakkan novel lain..banyak dah cut out!Ok aku tak nak citer panjang...sebab kebanyyakkan korang mesti dah expert tentang jalan citer ni so apa yang aku nak kongsikan hanya lagu tema..best woooo...firstime dengan my princess mia ...siap nyanyi-nyanyi lagi si kechik tu walaupun takder nada...ahahhaha...so hayati lagu ni yer...:)..xoxo..muaaaaah! :::

Lirik Lagu Tema Muara Hati – Siti Nurhaliza & Hafiz AF7
Cinta terpisah ruang waktu
Tetap cinta bersatu dalam hatiku
Walau raga kita tak mungkin bersama
Ku yakini hati kan tetap setia

Ku percaya kemana pun kau berjalan
Suara cinta menuntunmu kepadaku
Kerna bila cinta sudah bersemadi
Takkan terpisah hati

[Chorus]
Demi cinta dalam hatimu
Ku yakin engkau untukku
Meski jejak pisahkan kita
Cinta kan bawa kembali padamu

Aku ada kerna kau ada
Dan cinta hatiku hanyalah untukmu

Jalanku tertuju padamu
Kemana pun kan pasti kembali

[Ulang chorus]
Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk
Bersatu dalam hatimu
Hanya dirimu dan aku

Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk (merasuk dalam hati)
Cinta




Comments

  1. betul ar..duduk umah pon banyak kerje kannnnnnn...aty update n3 malam2..biler anak dah tido..buat schedule n3 tuk seminggu..huhu

    ReplyDelete
  2. perrgghhhh dasat tau ibu mia nie...dh cm super mom dh...hehe... ok la tu dh buh stremyx....aku pun leh dikatakan br nk kat 2weeks pasng stremyx... ;p laju ler ko b'blog yer...

    ReplyDelete
  3. ::aty kadang-kadang payah bila nak puaskan hati orang..semua dok pikir kita senang jadi house wife..cer duk umah jap...hurmmm

    husna-ahahahha...jom rajin2 kan diri kita..:)::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts