Kami Di Pagi Raya

:: 11 September 2012-1:15tgh hari ::
:: Selasa ::

:: Syawal yang happenig bagi aku untuk pertama kali sebab bersama keluarga yang paling besar ok..mydear ada 11 orang adik bradik..yang dah berkahwin 3 termasuk mydear...cucu semua ada 9 orang..bayangkan di pagi raya macam mana...meriah ok..dengan nak bersiapnya..nak siapkan meja makan lagi..tu belum part berebut nak iron baju dan berebut nak mandi...hahhaahah...kenangan..for me this is the first time in my life nak uruskan mydear dan my princess mia...last year kami bersiap ala kadar jer..sebab tak pergi kemana pun..and that time my princess mia pun tido jer keje nya...now dah kena pergi collect duit raya..hahhaha..money!!money!!kaching!kaching!$$$$$....
Tema pagi raya kami 'orange color'....saja nak bagi kelainan..selalunya aku akan pilih color play safe sikit tapi tahu ni nak nampak berbeza..tapi ramai gak yang pakai color ni..hihihi..so pagi raya biasalah bermaafan dan makan sedap-sedap..my sis in law buat nasi arab..terbaik ok!Banyak ngomel plak..layan lah beberapa keping gambar kami sekeluarga di pagi raya..ni semua dari hand-phone Blackberry aku so  tak banyak lah boleh share..selebihnya kat sis and bro in law..nak minta segan..hahhahaha :





Ada sekeping jer dalam simpanan aku gambar anak sedara chomel yang dah pandai bergaya ni..hihih..kami ada amik gambar satu family cuma takder dalam simpanan aku..
Satu syawal ni kena dengan hari jadi bonda ku..adush sedih kot tak dapat nak raikan...just call and wish jer..dengar suara bonda sedih jer...takper raya keempat dah berangkat pulang..sambung raya di Klang pula..hihih..xoxo..muaaaaaaah::

p/s : pada sis and bro in law yang ada simpan gambar kami sekeluarga..sudi-sudikanlah email pada kami..;)

Comments

  1. hepy family...... slmt hari raya aidilfitri n maaf zahir batin....

    ReplyDelete
  2. wahhh..mmg best klu hari raya meriah dgn sanak-seadra kan...mesti riuh-rendah je..(^_^)

    ReplyDelete
  3. hihih..tu rr nurul..lum letak gambar family yang ramai..adoi..meriah sangat..:)

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts