Sengih + Nervous!!

:: 5 Julai 2012 - 6 :00 pagi::
:: Khamis::

:: Sementara menanti azan subuh..aku gigihkan diri update blog yang dua tiga minggu aku abaikan..hihi..penat berpindah tak habis lagi tu yang dah lama aku tak update..uit pindah?hihih..tu insyallah next entry ok..aku nak update story aku bertemu ngan idola..hihi..boleh ayat macam tu..haruslah kan..dah lama aku minat kat idola aku ni..

Untuk sekian kali aku update story behind the picture...actually aku dah update gambar ni kat facebook..dan yang pasti ramai komen awat muka aku terlebih sengih dari  my princess mia ...hahhaha..adoii...sengih tu plus nervous ok..kalau aku boleh bagi feeling tu kat korang..pergh sanggup share lah..hahahhaha...

By the way ni gambar konterversi yang korang hangat kan tu.:-


tadaaaaaaaaaaaaa

Hahahaha...me &  sis Wardina Saffiyah ok!ahhahhaha...nervous sangat..bukan aku ni jakun jumpa artis..cuma kali ni lain sikit...sebab terasa di hargai..selalunya kalau korang jumpa artis..mesti time terserempak or korang memang plan nak jumpa time artis ni ada promo event kan?..kes aku lain sikit.hahha..sebab aku bertweet nak jumpa idola aku ni and get good respond from her..tu yang nampak nervous semacam tu..meh aku share tweet aku ngan Wardina Saffiyah on that day.:):-





Korang dah baca tweet ni kan?ha cuba korang gambarkan perasaan aku?hahhaha yang aku lebih excited sebab  my princess mia  sama nama ngan sis Wardina Safiyyah..hihih..Safiyyah Nurdamia meet Wardina Safiyyah...first  sis Wardina Safiyyah  tahu nama anak aku..dia teruja sangat ok..banyak nasihat dia bagi..and bagi aku lagi nervous..tetiba krew production yang shoot iklan  sis Wardina Safiyyah  duk amik video pertemuan kami..waah tetiba feeling artis boleh?hahhahah..apa-apa pun ni adala sweet memory dalam hidup aku and mia..last but not least meh aku share kata-kata semangat dari my friends yang ber tweet masa aku jumpa  sis Wardina Safiyyah ..for sis..you are the most sporting and best sister I've ever met...really appreciate all the words of the spirit of a given...love u!!xoxo..muaaah::

::really appreciate ur support girls!!!::



Comments

  1. bestnye jumpa wardina..
    sweet..

    ReplyDelete
  2. ::hihih..tq dear..tu rr..x sangka sis dina balas tweet i...:)..salam perkenalan...::

    ReplyDelete
  3. beshnye.. tweet da bleh jumpe wardina kann

    ReplyDelete
  4. :: tu rr best sgt..alhamdulillah she give a good respond..:) ::

    ReplyDelete
  5. SAMPAI LUPA AMBIL GAMBAR SAYA DGN WARDINA..HUHHHHH

    ReplyDelete
  6. saye sangat2 mengkagumi wardina..:)

    ReplyDelete
  7. ::sama aty..my idola too..tu yang nervous bukan main..hihih::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts