My Instagram

Thursday, July 12, 2012

Khamis Tanpa Kata-Kata

:: 12 Julai 2012-2:30ptg ::
:: Khamis ::

:: Khamis tanpa kata-kata..selalunya orang akan tulis 'Rabu tanpa kata-kata' tapi aku pilih hari ni..sebab apa?sebab aku takder idea nak tulis apa..hhahha..esok  my princess mia  berusia 11 bulan..adoiyaii rasa sekejap jer..rasa baru tahun lepas aku duk terhuyung hayang berjalan memboyot bawa mybubble now ha nak setahun my baby  princess mia ...arghh rindu time mybubble ada dalam my tummy...perasaan yang tak dapat di kongsikan...ok now bukan nak berkongsi rasa cuma nak update new news bout  my princess mia ...sesiapa yang dah add aku kat twitter and facebook..mesti ada tengok gambar-gambar terbaru aku update perkembangan si kechik lincah ni..hihi..kat blog aku jarang sebab tak ada masa nak mengadap laptop..alhamdulillah si kecik molek ni cepat belajar...semua yang cakap  my princess mia  ni cepat belajar benda baru..dari cara makan dan juga cara jalan..10 bulan dah pandai berjalan yer sahabat ku di alam maya...punyalah aku penat mengejar..adoii...dah makin noty...suka agah aku balik..makin di tegur senyum simpul kat aku balik...alahai anak...bulan depan  my princess mia  dah nak setahun..uwaa..sambut setahun di buan puasa uollls...k lah next entry aku story banyak lagi pasal si kechik molek ni yer..:) ...xoxo..muaah::

:: A Walk To Remember ::



2 comments:

  1. ye sya..budak sekarang amat cepat belajar..Qoidpun jalan masa 10 bulan..kejap je kan sya..rasa mcm br baca sya tulis pengalaman bersalin..how time flies..

    ReplyDelete
  2. :: tu rr lynda..terasa dah makin tua..hahahhah..::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::