Our Weekend

::18 Mei 2012-3:00ptg ::
:: Jumaat ::

:: Dua minggu berturut-turut bawa my princess mia  jalan-jalan..penat habislah..ialah jarang bawa berjalan..skali jalan..amik ko..hahha..penat wei..aku mula dengan last two weekend..mydear ajak cuci mata kat Ikea ..tu pun tak planning..after lunch mydear ajak pergi sana..slalo ikut kan mydear malas nak redah kl time cuti ni..tapi alang-alang nak belikan baby chair untuk  my princess mia  so apa lagi..kami suka jer! hihi so sok dah weekend lagi..so meh aku bg korang tengok gambar dua minggu berturut-turut si kecil ni berjalan-jalan..harap maaf kalau entry aku part by part..



:: Muka gembira my princess mia dapat first Happy Meal Collection! ::


:: Papa & my princess mia ::

:: Ibu &  my princess mia  ::

::  my princess mia  tak reti duk diam::

:: Berangan nak bilik macam ni..yer nanti ibu n papa buatkan k..::


:: Setelah penat berangan tgok barang rumah ni hasil tangkapan untuk  my princess mia ..hihih::

Done first episode our weekend..jap lagi aku share ngan korang last week nyer entry...xoxo..muaah :: 







Comments

Popular Posts