My Instagram

Friday, May 18, 2012

'Hari Ibu'

:: 18 Mei 2012 - 2:00 ptg ::
:: Jumaat ::

:: Hari ni memang siapa rajin baca blog aku mesti pelik sebab tetiba satu hari ada banyak entry aku post..hahha...ni namanya entry 'berjemaah' hahhaha..Jumaat lepas 11 Mei 2012 mydear ajak aku &  my princess mia  makan luar sempena 'Hari Ibu'..untuk pertama kali diri sendiri di sambut ok..mydear kata takder hadiah so blanja makan jer..for me ni pun dah memadai..makan bersama orang yang di sayangi..kami kuar agak lewat malam tu..plan nak pergi lepas isyak kebetulan nenek dan makcik-makcikku datang nak tengok  my princess mia ..so terkandas..seronok jer my princess mia  orang datang nak jumpa dia..mula-mula malu-malu last-last dia heroin nya..
Dalam pukul 12 macam tu nenek balik so mydear ajak gak pergi makan sebab dia kata dah janji nak bawa makan kan..our plan makan kat Pak Li seksyen7..sebab dah lewat situ jer port masih happening..takkan nak sambut 'Hari Ibu' kat mamak kot!hahhaa..bukan memilih..aku ni leh kata minum pagi,petang ker mamak jer lah port nya..so ni aku share gambar tak seberapa sebab keletihan+ngantuk  semuanya..hihi

:: datang terus order! nyum-nyum ::

::  my princess mia  jer yang tak nampak letih ::

Lepas makan terus balik..tak singgah mana pun  my princess mia  pun dalam kete dah tido..for mydear thankz sebab ingat and sambut 'Hari Ibu'!!Love u!xoxox..muaah ::

1 comment:

  1. Memberikan kelainan pada hari anda. Saree material yang boleh dibuat baju kurung, kebaya, blouse dan sebagainya.
    Mai ler berkunjung ke blogshop saya..:) Harga yang dijamin lebih murah!!
    http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete

::come to comment my blog::