My Instagram

Wednesday, June 1, 2011

THE FASHION BAZAAR ITS COMING!!

::01 Jun 2011-10:15pagi::
::Rabu::

::Hye guys..aku rasa siapa yang tgok tajuk entry aku dah tahu pasal apa..semalam aku ada update kat my officially bisnes blog Almarichantekchomel dan fanpage ..Sabtu ni aku ada buka bazaar kat Subang Parade..so pada sesiapa yang berminat nak tengok our collection sila2 lah jenguk kami di sana..dan kalau yang tak dapat jenguk tu..boleh tgok blog Almarichantekchomel aku ok..:)...so segala info ada kat bawah ni..xoxo..muaaaaaaah::


No comments:

Post a Comment

::come to comment my blog::