My Instagram

Friday, May 6, 2011

::The Story of Syarafi & Nasya ::

::06 Mei 2011-02.00ptg::
::Jumaat::

::Alhamdulillah..hari jumaat yang indah..untuk hari yang indah ni aku nak dedikasi kan satu clip video simple for all my lovely friends..maaf clip ni aku sendiri yang edit so sangat tak professional..please dont complain...hihihi ..yang OP edit ada cuma the last part ada gambar yang mydear tak benarkan upload kat blog and buat tatapan sahabat2..so tak mo jadi isteri derhaka hihihi..and tak mo bnyak citer enjoy the clip k..later on aku upload gambar..sebenarnya aku buat clip ni sebab terlalu gambar bersama semua sahabat2..what a wonderfull  day..aku sangat tak sangka..bila dapat tgok semua album gambar dari my OP..ramai sungguh yang datang..jutaan terima kasih kepada semua..maaf janganlah di tanya kenapa baru sekarang aku dedikasi kan semua ini..yang pasti..aku tetap akan kongsikan semua memori bersama..enjoy..xoxo..muaaaaah::

video

6 comments:

  1. so nice edit, nice pic & chantek.... yg ade gmbr aku tgh b'jln nk masuk laman umah ko ms tu blkg aku ade sorg jejaka,,,tu la tunang aku skrg babe... biase2 jer org nye... ade gak gmbr aku erk..hihi.. luv u babe..

    ReplyDelete
  2. ::luv u too babe..yeay dah dapat tgok pic tunang ko..:)::

    ReplyDelete
  3. best2..jeles btol gmbr aku tkde..huhuhuhu..

    ReplyDelete
  4. ahak...gemoks gile aku dlm ini gambr..
    siap bergandingn ngn ecah..
    aku gk terlebih ari..
    x pat sebilk ngn die..
    gd luck nasya..
    jgn pikr bkn2..pikr indah2 aje..
    :D

    ReplyDelete

::come to comment my blog::