My Instagram

Friday, March 4, 2011

::Warna Pilihan?::

::04 March 2010-11.00pagi::
::Jumaat::

::Assallamulaikum wahai sahabat di pagi jumaat yang indah ini..:)..pagi sungguh aku buat entry pagi ni kan..hahha..nampak tak kesungguhan aku nak menulis di pagi jumaat ni walaupun boss aku duk minta buat editing jer dr tadi...Oleh kerana pagi jumaat yang indah ni..aku nak mulakan entry dengan bermain warna..meh2 siapa yang suka sangat memikirkan warna yang sesuai untuk diri korang..yerlah..warna tu melambangkan keperibadian seseorang tu..dari warna kita boleh lihat bagaimana cara tutur kata seseorang tu..

Mungkin ada yang memilih warna di sebabkan kegemaran bukan berkaitan dengan keperibadian..tapi itu semua pendapat masing-masing..mungkin juga ada betulnya..macam aku..aku suka warna2 pastel..seperti soft pink,soft purple or ada yang panggil lavender..thats y korang tgok blog aku ni scheme warna semua nya soft2 jer..hahha..aku sependapat dengan sahabat aku sorang ni..cik lala..entry dia semalam buat aku terpikir..btul gak..apa yang kita pilih untuk diri kita semuanya melihatkan keperibadian diri..yerlah first time korang jenguk blog aku ni..mesti korang pikir aku ni minah pinky yang ngada2..hahhaa..tak babe..aku ni berjiwa penyayang...kakkaka..ok2..tak mo serius2..

Disebabkan entry cik lala tu semalam..kebetulan aku jenguk blog opismate mydear..kak jall..dia bercerita pasal warna jugak..so apa lagi aku grab entry dia untuk share ngan korang k..:)..tapi kali ni pasal warna yang sesuai mengikut bulan kelahiran korang..:D...ok kalau rajin g jenguk website ni..colorstrology ..kat website ni korang leh tgok sendiri warna apa yang sesuai untuk korang..macam aku di sebabkan lahir dalam bulan March ni..so warna yang di sesuai ialah biru laut or turquoise..hihih..macam seronokkan..leh tahu nak buat baju raya warna apa kan..hahhah...


So sesiapa yang tengah busan2 tu cubalah..xoxo..muaaaaah::

2 comments:

  1. ehe..nk try laa menarik nii:D

    ReplyDelete
  2. ::mmg utk di cuba babe..btw nak kad..:P..::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::