My Instagram

Wednesday, March 23, 2011

::I LUV CHURPCHURP!::

::23 Mac 2011-6.00ptg::
::Rabu::

::Selamat sore..sangat penat ari ni..petang baru aku dapat update..dateline membunuh ku..td ader review..stress with animation..hahhahagiller keje aku ni..knapalah aku tak di takdirkan kerja lain..aku rasa kerja yang aku buat ni mainan bdak laki..hahha..merungut-merungut..hihih..ok lah actually aku nak minta bantuan korang semua..yang rajin tolong aku ni..yang buta bab2 IT..hihih...

Ok macam ni..aku dah join I LUV CHURPCHURP! ...hihi ni kira pengaruh dr korang lah ni..so aku taklah hebat sangat tentang benda ni..mungkinkah sama ngan NUFFNANG ..i dunno..sbb aku tak expert ngan benda2 ni..so sesiapa rajin explain lah kat aku k and sila klik skali benda ni..

::untuk baby..:)..::

Ok aku ada satu lagi masalah..hahha..kira entry kali ni entry Minta Tolong lah..hhahhaha..aku dah add twitter conversation kat sebelah ni..yang aku pelik cuma aku nyer status jer kuar..macam mana nak tgok status korang skali..maaf aku memang tidak arif dengan semua ni..sigh..=____=..so di harap ada lah gamaknya sesiapa yang rajin dapat membantu aku ni yang baru nak berjinak-jinak..hihih..so sesiapa sila lah join conversation ngan aku k..:)..

::sila klik..leh ngomel2..:)..::

So for the end harap ada yang sudi membantu k..xoxo..muaaah::

1 comment:

  1. salam, boleh klik churp2 ika?

    http://eika-junho.blogspot.com/2013/06/bila-aku-tiba.html

    ReplyDelete

::come to comment my blog::