My Instagram

Thursday, February 24, 2011

Our Booth at Subang Parade ♥

::24 februari 2010-6:30 ptg::
::Khamis::

::Assalamulaikum..sorry guys dah lama x updtae blog yang bersawang ni..bukan apa..dengan masalah kesihatan yang dialami dan juga kesibukkan my lovely biznes yang rasanya semua tahu...my baby almarichantekchomel..teringgin nak share bout my pregnancy tapi gambar tak edit lagi..almaklumlah muka ketika mengandung ni sangat lah..CHOMEL...hahhaha..tapi nak buang rasa rindu kat korang meh aku share muka aku masa kat booth ari tu..sila jangan komen muka ku yang agak CHOMEL tu..hahhahah..so pada sesiapa yang belum tengok colecction terbaru almarichantekchomel ..sila2 lah jenguk k..xoxo..muaaaaaaah!!

Hi guys Our Booth at Subang Parade ♥

Venue : Subang Parade , Petaling Jaya

Date :  29 January , 12 & 13 February 2010

Time : 10 am till 9pm











2 comments:

  1. COMEL nye nas skang ni.. :D.... br 3 bulan kan.. tapi perut dh nmpk.. cepat btl nmpk... kaksu dl 4bln++ br nmpk... ikut org gak... pahni makin COMEL la nmpknye.. hehehe

    ReplyDelete

::come to comment my blog::