::Our Journey Begin::

::12 January 2011-6:30 ptg::
::Rabu::

::Salam tahun baru..wah dah masuk 12 hari kat tahun baru..sedar x sedar..2011 ok..wah sangat teruja..alhamdulillah permulaan yang baik untuk diriku dan mydear..semoga permulaan perjalanan kami di tahun ini di rahmati dan di berkati..ok2..soalan cepu emas..korang rindu x kat aku?huhuh..saja kan..macamlah korang heran ngan blog aku yang x seberapa ni..huhu..xmo citer banyak..aku dah tukar header..satu pembaharuan kan kat blog aku..huhu..azam baru wei..so blog kena nampak baru..tapi harap maklum lah yer..oleh sebab kesibukkan melanda..hanya perubahan kecik jer dapat aku buat..ok what?look pink kan?hahhaha....

Tak banyak nak share but have one news yang teringin nak share ngan korang..maybe half of my blogger frens dah tahu..insyallah yer..ada kesempatan akan ku update kan..so xmo citer panjang..hayati lagu baru kat blog aku..lagu tu sempena lagu tema perkahwinan kami..cewah..so hope u guys enjoy ngan header baru ku!!xoxo muaah!!

Comments

  1. misti lah rindu..(^_^)
    nape lame tk update ni dear?? bizi eh??

    ReplyDelete
  2. ::huda..miss u too..bz n not feeling well..huda sihat?rindu kamu..xoxo..muaah::

    ReplyDelete
  3. hye babe... bz nye ko skrg yer? xpe2 aku phm.... babe,,cm ner nk wat postcard gmbr cm ko nye dlm blog nie yg mula2 tu?? ;p

    ReplyDelete
  4. wahhh..header baruuuu..cun!

    mana menyepi?

    ReplyDelete
  5. ::anonymous-editting sendiri lah babe..btw ni siapa?hahha..leh x tanya macam tu...

    kechik-x sihat sangat lah..sempat tukar header baru jer..thnkz babe!!::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts