My Instagram

Wednesday, October 6, 2010

::T.E.A.S.E.R MALAM BERINAI::

::06 Oktober 2010-11:55 pagi::
::Rabu::

::Hai guys..ni nak bg teaser siapa yg mekap aku untuk mlm berinai..actually aku akan citer detail semua preparation dr mula hingga akhir majlis..aku tahu aku hutang banyak entry ni..tp untuk tidak menunjukkan blog aku ni bersarang..meh aku bg tunjuk siapa yang mekap aku mlm berinai ni..she is Raja Feena (slia klik) ..x salah aku..sambil dia mekap kami berborak..dia ni kawan ker pada blogger Huda ..wah sangat kecil dunia ni..hahha..dia yang mekap Huda time nikah..so do i..aku pun dapat khidmat beliau..chomel jer mekap dia..n yg penting like the eyes!!Gorgeous ok..Pn Huda..famous kamu..:)..so sesiapa yang mahu khidmat beliau..jangan segan silu ok..and the best thing bout Raja Feena ni..sgt happening n peramah..so x busan k..so last but not least enjoy the picture!!xoxo..muaaaah::






P/S: gambar ini di edit sendiri oleh saya..sila g page Raja Feena jika mahu melihat sendiri hasil nya k..:)

8 comments:

  1. hey dear!!!
    thanks for d luvly entry.keep in touch ya!!add i kat fb tau, *raja suefiena*

    ReplyDelete
  2. u look so baeuty my dear... makeup die simple,nice,natural n look beauty... i like...

    ReplyDelete
  3. tanteknyerrr..

    nasrah add la lg pic bebayk kat fb..hehe

    ReplyDelete
  4. memang gojes la..raja fiena tu kat mana butik die erk..

    ReplyDelete
  5. khairulhaya.
    butik i kat ampang :)
    mari la singah2,
    http//beautytouch66.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. cantek mek. aku tak ke malam berinai ko :( review lagi plssssssssssss on songket. aku suke gile songket tapi wedding aku tade songket pon :(

    ReplyDelete
  7. ::elya-thnkz elya comel..nanti kau nyer turn plak..:P

    fena-of coz dear..

    anonymous-thnkz..siapa ni..thnkz for luvly comment..

    aini-ok2..ngah slow2 update

    khairulhaya-u g kat blog dia..:)..

    lynda-babe entry malam berinai akan di update..:)..::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::