My Instagram

Wednesday, October 13, 2010

::Nikah Day..25 September 2010::

::13 Oktober 2010-2:05ptg::
::Rabu::

::Hye guys..lama sungguh aku tak tulis sesuatu..dah lah berhutang entry dengan korang semua..by the way..entry kali ni aku tunaikan k..25 September 2010..tarikh keramat bagiku..tukar status babe!!wah satu perasaan yang x tahu nak gambarkan..seram sejuk semuanya..takut pun ada..pendek kata hati aku berdebar2 ok..mcm2 pikir..sayu pun ada..sayu sbb apa?sbb kedua org yang aku paling sayang xder di saat aku di ijabkabulkan..ayahanda..dah lama pulang ke ramatullah..perasaan sedih ku teramat sangat..tp ku gagahkan diri..mmg aku nak buat entry pasal WALI ..tp aku masih dalam mood ceria..so xmo sedih2..cukup aku baca blogger lynda nyer entry..sedih wok!!ok2..dan yang pasti adik bongsu ku pun x dapat nak hadirkan diri..sbb nun jauh kat penang..ader test..:(..time majlis ni..bondaku x dpt ikut serta..sebab masalah kewanitaan..sedih lg..hanya tuhan jer yang tahu..di saat ko perlukan seseorang untuk menangis kegembiraan..bila toleh kebelakang hanya ada sedara mara..sedih sangat..sebelum aku pergi ke masjid..puas dah aku menangis ngan bonda ku..bondaku siap pesan..dia doakan aku dr rumah..semoga perjalanan nikah ku selamat..san alhamdulillah..semua doa bondaku termakbul..

Ok cerita pasal hari nikah ku..cepat jer rasanya masa berlalu..pagi tu aku siap bagaikan seorang puteri..wah gitu..dan paling mengembirakan ku..sahabat2 terdekatku bertungkus lumus melayan karenah sahabatnya yg sorang ni..thnkz guys..jasa dan kasih sayang korang x kan dapat ku lupakan..muaaaah..aku di nikahkan di masjid..permintaan ku untuk bernikah di rumah di bantah oleh bondaku..alasan..ayahanda ku dah tiada..xmo berlaku apa2 ketika majlis di jalankan..so aku akur bernikah di masjid..alhamdulillah..aku dapat bernikah di tengah-tengah rumah ALLAH...sejuk jer tak kala kaki ku melangkah dalam masjid..bila mengahmpiri bakal suami ku..ader lagu satu pasangan pengantin akan diijabkabulkan..sama denganku tapi berlainan tok kadi..nasib tok kadi aku sporting ko..aku lmbt k sampai masjid..puteri memang selalu lmbtkan..:P..so nak pendekkan kan cerita..dengan sekali lafaz..alhamdulillah..aku telah sah menjadi isteri kepada mydear..

Mesti korang busan kan..kali ni entry aku panjang sikit..kata berhutang entry..so kena lah berjela kan..:P..k tatap lah gambar2 sekitar majlis di masjid ok..gambar ni dr adik aku..from officially photographer lum dapat lg..:)..xoxo..muaaah::

::wajah sebelum sampai masjid::

 ::senyum simpul sebelum di ijabkabulkan::

 ::mydear berdebar-luv u!::

 ::my luvly sis::

 ::my wali-adikku::

 ::family ayahku::

::the greatest my dad family::

::orang kuat majlis ku..luv u all..muaah::

::my luvly bestfrens forever..muaah::
p/s:pic ni aku yg edit erk..hihihi..

p/s:for all blogger yg duk tanya aku bila nak upload gambar..special entry for Nurul Huda..:)..::

10 comments:

  1. lesung pipit mahal tuu nasya! hihi. cantik la. siapa makeupkan? uhuhu

    ReplyDelete
  2. ::atia-ni kak nurul make upkan yg nasya amik pakej skali..nanti nasya buat antry pasal dia..:)..

    mizz sue-thnkz..:)::

    ReplyDelete
  3. kakkk!!
    Selamat Pengantin baru!!

    kam0o nmpk cantek sgt!

    ReplyDelete
  4. wah wah.. smokey abes mata PUAN nasyrah kite..vougue u

    ReplyDelete
  5. ::wawa-thnkz wa..naper x dtg..:(

    Kay-suka sgt..diorg pandai main mata..hihi::

    ReplyDelete
  6. dear!!!
    tq so muchos sbb dh update n3!! hehe...
    u look soooo gojes taw!! suke sgt2!!
    luv u~ (^_^)

    p/s: nnti update majlis reception plk ek..*wink*

    ReplyDelete
  7. yeay!!! die dh ade entryyyyy pasal nikah dieee...!!
    lagi2 syaaaaaa :D

    ReplyDelete
  8. ::nurul huda-nanti gue update erk

    farah-u nanti lg chomel..dah dapat kad u!!

    elya-baek si chomel::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::