My Instagram

Tuesday, August 10, 2010

::My Special Wedding::

::10 Ogos 2010-3:00ptg::
::Selasa::

::Mesti korang ingat aku buat entry untuk salam ramadhan kan?blum lg babe..sabar erk..ni entry terakhir wedding yang aku g sebelum ramadhan..sebenarnya bnyak wedding aku g tp yg kali ni sangat istimewa..salah satu sbb its my special frens wedding..dan satu lg first wedding aku g ala2 bollywood..hahha..mesti korang kata aku ni gilo..iyer..serius..dah mcm tgok movie dah aku rasa..aku pun nak ikut joget..hahha..ok2 aku terus tunjuk gambar2 yang aku capture k..n sorry sebahagian gambar quality x brapa ok..

::ni wedding kawan aku dilla-axtually my junior masa kat UiTM..cantikkan dia..dua kali dah aku tgok org pakai songket then letak benda atas kepala tu..nampak pelik..tp cantik gak..mula2 pikir beratlah benda tu..rupanya ringan jer..pilihan songket yang jarang org pakai..congrate dear!!..::

::muka kami haruslah ader kan..mydear botak..hope time majlis dah tumbuh rambut..:P..::

Wedding seterusnya adalah kwn bonda..aku n mydear kena lah temankan..bonda kata kena rajin g kang xder org nak dtg majlis kami..(yang menjemput tp aku x dpt hadir seribu kemaafan ku pinta..bkn sengaja..jangan x dtg masa kami yer..;)..) so dengan excited nya aku ikut bonda..bonda kata ader majlis tari menari kat wedding ni..dlm hati rasa pelik lah kot..rasa citer hindustan jer ader..sini mana ader budaya tari menar tu kan..tp anggapan ku silap..pergh mmg dah mcm dalam citer hindustan..ni aku selitakan gamba2 masa majlis tu..di ulangi kualiti gambar yang sangat teruk..:P..

::ni anak kawn bonda..pergh muka dah mcm shah rukh khan::

::ni pengantin..cantikkan..pakai purple..mcm tema i jer..:P..::

::ha ni aku dah rangkumkan semua gambar..kalau ikutkan bnyak tp semua kualiti x brapa ok..::

Serius meriah wedding ni..sampai aku n mydear x nak balik..tp sebab dah lewat..terpaksa gerak balik..for this lovely wedding..congrate from me..its the best culture yang aku rasa harus di teruskan..x kisah kita di mana..budaya dan adat harus di junjung..k lah hope korang puas hati..entry seterusnya akan aku buat mlm ni..insyallah..xoxo..muaaaaaah::

8 comments:

  1. bile kaksu tgk rambut p tu, tingat plak time kaksu kawen dulu2... time tu, kepala asben kaksu sepesen camni la.. siap ade bulatan lg tu kat blakang.. ni sume gara2 dia berbekam la. bulatan kesan bekam...seb baik bahgian belakang jer.. kalu bgmbr pn x nmpk..

    tah2 ni mmg trend org laki kot.. kalu nk kawen rambut kena kasi botak.. ekekeke...

    ReplyDelete
  2. ::kan kak sue..nas pun x tahu knapa lah p nak sgt rambut botak..penat gak dia pujuk nas..nas bkn apa..sbb x pernah tgok dia botak..tu yg x kasi..tp dah asyik pujuk jer bg lah..hahha..tp bila skali tgok cute gak..nampak kemas..:D..::

    ReplyDelete
  3. i pernah tengok wedding yg lebih kurg mcm tu dekat nona. siyes memang meriah

    ReplyDelete
  4. ::seronokkan mysarah..masa nasya tgok..rasa xnak balik..:D..::

    ReplyDelete
  5. yg pasti jimat bajet... xyah beli sikat rambut + minyak rambut + gel rambut.. hehehe... kan incik p nk kumpul duit nk kawen nnt.. ekekke... satu langkah yg bagus.. :D

    ReplyDelete
  6. ::hahha..jimat sgt kak..tp suka en p ader rambut...nampak cute..kakakka::

    ReplyDelete
  7. nak nmpk rambut n cute ke, nak duit.. hahahahaha

    ReplyDelete
  8. ::erk..satu peringatan..kakaka..nak dua2 sbb nas tamak..:P..::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::