My Instagram

Thursday, July 15, 2010

::Style Tudung Ku...::

::15 Julai 2010-11:55 pagi::
::Khamis::

::Nak pakai tudung mcm mana yer time nikah n sanding nanti?haish..pandai ker mak andam aku nak gayakan..hurm..kalau silap pakai haru gaya nya..mau xmo tgok gambar wedding sendiri..hahhahah..so dgn gigih mencari cth2 ni..susah gak jd muka bulat ni..nanti pakai ikut style sgt dikatakan org gemuk..nak manis ayat chubby..haish..mau aku pakai tudung biasa jer ni nanti..hahhaha..k2 ni gaya yang aku paling suka n mungkin akan ku tiru..:)

::kontra color tudung..nice..coz on my day pun akn pakai putih..so nice idea::

::yang ni simple jer..pun suka..tudung tu pink kan brooch bg nampak menarik..x kosong::

::ni pun simple..anak tudung berkerawang tp sesuai ke ngan muka bulat ni?haish::

::nabila ni kemas jer..tudung masuk dalam..ok gak but kena make sure baju aku bnyak design lah..kalau x nampak kosong nanti::

::yang ni so simple ok..xder awning2..nice jer..tp muka aku bulat..huhuh..di ulangi bulat..uwaaaaaa::

::aku rasa ni yang ok lah for my chubby face..:P::

::ni cth terbaik..hahhaha..sbb muka siti pun bulat mcm aku..:P::

so semua tu cth2 yang aku gigihkan kumpul untuk rujukan mak andam..rajin x aku?hahhahah..last but not least   ..leh x time nikah aku nak pakai mcm ni?ala2 AYAT-AYAT CINTA..taaaaaaaaaaa

::hahhaha..ngada jer kan aku..mau tok kadi duk x senang duduk nak tgok muka aku nanti..hahha:P::

k lah sharing its caring so xoxo..muaaaaaaah::

7 comments:

  1. dear, muka zana pun bulat..

    n mggu depan nak nikah but tudung still xcarik lg.. sbb risau x sesuai..

    sabtu ni baru nak gie cr.. harap ada yag berkenan n sesuai.. hehe

    muka bulat ni mmg susah nak cr tudung yg sesuai kan..

    ReplyDelete
  2. nk komen ayat last skali tuh.... rasenye bukan tok kadi yg x senang dok nk tgk muka nas.. tapi rasenye bakal en suami yg x senang dok... hehehe... nk tgk, "LAWA KE X BINI AKU MEKAP..".. hahaha

    ReplyDelete
  3. ::adieya-congrate dear..mesti tgh berdebar kan..:)..hope u dapat tudung yg sesuai

    kak sue-tet!!hahhaha..en suami..pergh berdebar baca status tu..:P::

    ReplyDelete
  4. as for me..immg opt for tudung yg ada awning tu..lebih mudah..almaklum la..muka i pun boolat gak..

    ReplyDelete
  5. uwaaaa i pun tgh pk nak pakai tudung pe nnti time majlis...

    ReplyDelete
  6. ::thezaila-dear tp tudung time u tunang cantik sgt..x nampak lah muka u bulat..:)

    farahfatihah-mari kita cr tdung!!yeay..gambate::

    ReplyDelete
  7. ai masih mencari style n tudung yg sesway....huhuhuhuh pening gak kan pk pasal tudung ni

    ReplyDelete

::come to comment my blog::