::P.I.N.K.Y... A.W.A.R.D::

::08 Julai 2010-5:20ptg::
::Khamis::

::Dapart award lagi..yeay..suka2 warna pink2 ni..thnkz kay..ok2 now time to jawab soalan untuk award ni..huhu

1. Anda mesti memberi pujian kepada pemberi award ini.

::Kaykamal..thnkz for sweet awrd..sangat kena ngan tema my wedd..even not so closed with the color..thnkz awak..xoxo..::

2. Sila beri award kepada 10 bloggers yang lain.







7)Ana




3. Anda mesti beritahu 10 blogger ini.
Pending..report dateline esok..hoho
::erk..waha blogger yang aku tag this ward plzz take ok..hahha anounce dr sini leh?:P::

4. Bagaimana anda boleh digelar blog yang "Best and Great".

::Erk..mmm..ohw..why??owh..dunno..hahhaha..btw thankz..::

so kiranya aku dah jwb n tag semua yg di suruh..huuhu..ok2 tahu mmg blog aku "Best and Great"..hihihi..tetiba..xoxo..muaaaaaah::

Comments

  1. nasya darlingg!!! i dah ambik award tu dr org lainnn...ha3 nway..thankss yeee

    ReplyDelete
  2. ::hahha..manuk ngan elya..:P::

    ReplyDelete
  3. eh kena kasi pujian ke? HAHA. aku tak kasi pujian, sian kat si rama2. HAHA. eh dah buat, so aku takyah buat lagi kan sya? HAHA

    ReplyDelete
  4. ::majuk gak ngan nawal..gaggagag..;p..hahhah::

    ReplyDelete
  5. Nas... ko dah baper lama kenal aku nih?? Nama aku pon ko eja salahla wei... Sedey tauu.. Nama aku satu L je.. Ilina.. hukhukhuk..

    ReplyDelete
  6. ::uit..is sorry saja nak bg glamour nama..:)::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts