My Instagram

Wednesday, July 7, 2010

::Officially Photographer a.k.a OP::

::7 Julai 2010-4:18 ptg::
::Rabu::

::Ok wahai sekalian sahabat handai..di petang yang ceria ni..setelah dua minggu berturut-turut aku mengejar 'dateline'..akhirnya hari ini semuanya selesai.so kali ni aku nak share ngan korang my Officially Photographer..setelah sekian lama mencari..akhirnya aku jumpa yang amat sesuai untuk majlis ku nanti..so untuk tidak bercerita panjang..tatap lah hasil keje mereka..setelah habis menatap akan ku beri tahu siapa my Officially Photographer...

::hope gambar aku dapat semua angle mcm ni..suke2::


::suka angle ni..::

::clean jer gambar ni..::

::nice shoot::

::lighting  yang amat cantik::

huhuh..suka x ngan pilihan aku?:p..nice angle n nice shoot..n yang paling penting semasa aku memlih my OP yerlah senang nak bw bincang n harga sangat reasonable..ceh promote habis ni..so pada sesiapa yang masih tercari2 siapa gerangan yang akan mengambik gambar di hari bersejarah korang..aku bg details k..::



so guys..sebarang pertanyaan sila bertanya mereka..dan jangan bimbang..mereka sangat sporting..n aku pun x sabar menanti tibanya hari ku..hope dapat yang terbaik dari mereka..xoxo..muaaah::


8 comments:

  1. hi dear!
    i dah link u.thanks a lott!!
    hows the OP? da konfem?? best tak??
    my mr.fiance punya kawan is our OP.so mmg takde masalah hopefully. =)
    congrats dear!! bila u kawen?

    ReplyDelete
  2. cantik2..tapi i had so many up my sleeves amik sorg lagi mmmg tamak woo..

    btw,ada award tau..nnti amik tp tga edit lg so later ya

    ReplyDelete
  3. beb nak tau harga. nak gitau abang aku. HAHA

    ReplyDelete
  4. ::amelyn-thnkz dear..wah bestlah..i kawen bln 9 ni..nanti i jemput oficially k.

    kay kamal-ok dear..nanti i amik award tu..xoxo..muaaah

    nawal-babe..harga best..aku ader pakej below 2k tp reasonable..:D::

    ReplyDelete
  5. bahang kawen nasya makin terasa.hikhik selamat bekerja keras :)

    ReplyDelete
  6. ::ejan-nantikan kad dr saya ok..:P::

    ReplyDelete
  7. dear,bile majlis erk..roy mcm bkenan gile je nk amik pakej dgn op yg awak nk amik tu..tp roy x tgk lg la web site mereka..tp gmbar2 tu mcm best..

    nnt kawen,jgn lupe jemput roy ok..

    ReplyDelete
  8. ::roy..nanti nasya send quotation tu..tp kena make sure price balik ngan diorg lah dear..dun worry diorg ok..insyallah nanti nasya jemput jgn x dtg tau..:P::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::