My Instagram

Wednesday, June 9, 2010

::W.e.e.k.e.n.D::

::09 Jun 2010-5.45ptgi::
::Rabu::

::Lama siot aku letak entry ni dalam draft..time nak tulis jer..pale blank..this two weeks a bit bz..bnyak nyer keje..rasa nak nangis..hahha.leh x?ok kali ni entry aku masih bkn untuk share bout bride to be..sejak aku bertukar tarikh for my day and aku x dapat khidmat Tiar Zainal n sekaligus burn aku nyer deposit..aku mcm malas nak bercerita bout wedding..but dont worry guys i'll try to build up my soul to make my entry B2B coming soon..so now aku nak bercerita ttg kisah dua minggu aku..bnyak sgt yang terjadi..alkisahnya 2 weeks before its my luvly fiancee bufday..so HAPPY BUFDAY MYDEAR..dah tua..hihi..25 Mei 2010 genap mydear 29 ok..so mydear dont so perasaan anda muda walaupun...ishk..terkeluar plak ayat jeles..hahahaha..abaikan..mesti korang tertanya aapa aku bg for mydear kan?(ye ker?hahhaha)..aku sudah menempah sebulan awal k..dengan ini cik mira(my ex opizmate)..coklat yang chantek n chomel..sayang tau nak mkn..meh aku tunjuk coklat tu erk..hihih..




::chantekkan..aku ngan mydear syg nak mkn k..so sebarang pertanyaan sila g blog cik mira ok::

suka sangat..axtually ni bkn firstime aku beli ngan mira..before this aku ader beli untuk mothers day..so mira for my V.I.P gift later we chat k..ok dah tentu mydear nak hadiah lain kan..so aku blanja mydear tgok movie yg dia duk tunggu 2 bln sebelum tayangan..



::Thumbs Up untuk citer ni ok..::

so tu jer bufday gift aku bg kat mydear ku sayang..so hope apa yang kita rancangan akan berjalan dengan baiknya..amin.so next entry aku sambung lg..itu pun kalau korang tunggu..hihi.::

2 comments:

  1. alololo.. comel betul choc love love tu! =)

    ReplyDelete
  2. ::huhu..segan di buatnya..thnkz babe::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::