::Pengambil gambar a.k.a PHOTOGRAPHER::

::27 Mei 2010-9:22pagi::
::Khamis::
::Yeay esok cuti..hihi..tp tu bkn tajuk utama entry aku kali ni..tp...Was looking photographer for my day ..anyone have a good photographer blog...please..help me..wee..ha tu lah main point nyer..ayark sejak tarikh bertukar bnyak yg aku perlu mulakan kembali..hal mekap dah setel..nasib Sofi ok..Tiar jer x dapat..(=__=)sedih kot..dah2 lupakan kisah MUA..now ngah mencari Photographer yg free on my day..uwaaa..siapa ader blog2 yg berkaitan ngan Photographer yang boleh aku buat rujukan..haha mcm study plak..xmo ckp banyak so pleaaaaaaaaase all my blogger fans..give me as much as you can ok.. actually now i have one listed its free one mye day..GREEN APPLE tp kami x deal lg so if u guys have any suggestion plzzzz..and sesiapa yang pernah kerja ngan team GREEN APPLE ni please give me some info bout them..huhu..xoxo muaaah ::

Comments

  1. u tak nak try subhi karim??
    my sister kawen ri tu..die hire subhi....nice jugak laa..
    atau pun..kwn bf i...kudegraphy...nnt u try search k...

    ReplyDelete
  2. cuba tanya ahmad fairus.. he takes wonderful shots.. =)

    http://ahmadfairus.com/blog/

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. peveyhack or chot touch :)

    ReplyDelete
  5. salam kenalan ..

    moh masuk blog zr.. ado bnyk jgk list photog.. leh pilih ..

    ** nk ambik Tiar yek ? dia agak bz .. list waiting pjg bangat .. (kwn skolah ku)

    ReplyDelete
  6. erk...www.photofr3ak.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. kalo tanye aku,

    forever feveret : Daniel Zain

    or ko leh try Peveyhack? Smart gak pic die.

    Eh, kekwn kan ramai photographer? hehe =p suh Sue babe!

    ReplyDelete
  8. GA amek gamba time wedding acik aritu. acik rasa okay je diorang amek gamba.

    final outcome belum dapat lagi, tapi unedited boleh tgk kat acik nye blog :)

    ReplyDelete
  9. oo00oo..aku plak ingat nak amek ngan rudy.ko nyer date kawen bila nasrah??

    ~aku baru je wat blog ni.muhahahaha....saje gatal tgk org buat aku pon mau juge.. *wink*

    ReplyDelete
  10. ::elya-wah nasya dah tgok blog yang elya bg..chantek wok!!:)

    Thezaila-owh thnkz dear

    Nurul-ok nanti nasya chek k..thnkz nurul:)

    fazilzura-kan..sedih..burn dah deposit..:(..salam kenalan jugak..

    syimasyaz-ok thnkz dear

    lynda-thnkz dear..sue nanti nak melawa masa ari aku tu..

    ida yusuf-ya..i adore them too..thnkz dear..

    nurul-huhu rudy..mesti ko chantek--aku nyer date akn di war2kan kelak k..;)..::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts