::Sudah ader kata persetujuan...::

::24 Mei 2010-4:20ptg::
::Isnin::

::Berdebar bila dah ader tarikh...hhahaha..ngokngek aku ni..bila xder tarikh risau..bila dah ader tarikh mula dah gelabah..nak buat mcm mana kan..harus tempuh..(mood gatal) hahhahahha..btw dalam kegembiraan aku dapat tarikh yg telah di persetujui oleh kedua family..last saturday family tunang aku dtg untuk memtuskan tarikh kami.. dua benda yg aku terpaksa lupakan..iaitu my favorite meke up Tiar Zainal  n photographer Kamerakahwin...uwaa..sedih kot..lama kot book Tiar Zainal n adore him so much..alih2 xdpt gak khidmat dia..sedih sgt sebab clash ngan schedule dia..but redha..n hope Sofi can make more miracle...tentang photographer pun begitu..aku rasa dar first aku mencari diorg ni lah yg paling reasonable harga dia..haish sedih wei..tp nak buat mcm mana..maybe ader hikmah...

Yang pasti now aku mampu tersenyum kembali..tp masa agak suntuk untuk kami prepared everything..nasib dah ader yg kami dah mula..wah bila pikir2 balik dah penat wei..now my misi nak cr photographer lg..ayark..haish google..mesti korang tertanya-tanya bila date aku kan..insyallah..lps kad dah siap n dan hanya tunggu di edarkan..aku akan bagi tahu kelak..so guys..xoxo..muaaah...smile::

Comments

  1. ~babe...cian ko..tp alhamdulillah la kalau dah tetap tarikh..jgn ubah2 lg k..so bila nak bgtau tarikh ni...~

    ReplyDelete
  2. Tahniah dan semoga berbahagia selalu

    ReplyDelete
  3. try usha
    www.photofr3ak.blogspot.com
    price, sgt reasonable

    ReplyDelete
  4. bileee nasyaa???:D pas raya orr sebelumm..hik3

    ReplyDelete
  5. ::eizza-sedih kan..nanti insyallah dah set up everything br bg tahu date officially k dear..

    syafrizal-thnkz awak..

    syimasyaz-babe thnkz nanti i usha..

    elya-elya chomel lps raya dear..::

    ReplyDelete
  6. it just a phase. i trust in this.
    sure semua nya akan ok ;)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah. selesai dah de date. okeh, ngan akukompem takleh rahsiekan hehe babe, ade pape nak aku tolong? nantiaku pm list photographer ek.
    psstt... manenye?? kate nak email???

    ReplyDelete
  8. ::dira-thnkz dira..

    lynda-babe..nanti aku bg tahu..btw apa erk aku lupa sudah apa yg mau email sama kamu?:)::

    ReplyDelete
  9. jgn lupe layangkan kad wangi mangi tuk tuk kaksu sama.. :D.. kang x jupe cari umah plak..

    ReplyDelete
  10. lega kan dah set date, sebab mcm ada direction lah, selagi takde mcm bila ni bila ni, hehe.. then dah ada date tambah la berdebar kan.. nanti share date okeh? :)

    ReplyDelete
  11. nasya so tiar tak dpt make up la ye

    ReplyDelete
  12. ::kak sue-hahha..nanti nas letak perfume bagi wangi..

    huda-alhamdulillah..kamu bila?

    nurul-sedih sgt..deposit burn mcm tu jer..uwaaaaaa::

    ReplyDelete
  13. hai sis.. u should try SamRais or even DanielZain, i myself adore Daniel's artwork so much.. Gudluck for your wedding ya..

    ^_^

    ReplyDelete
  14. ::shag-thnkz dear..nanti i tgok k..:)::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts