My Instagram

Friday, May 14, 2010

::my almarichantekchomel???::

::13 May 2010-11:45pm::
::Khamis::

::Apa yang almari chantek ni?hihihi..ni my baby bisnes..sebnarnya x terniat pun nak buka bisnes online ni tp coz my bff dida yang juga mempunyai blog http://lavidabutikspa.blogspot.com/ dan juga merah http://mylav3nd3r.blogspot.com/ memberi sokongan so haruslah kan..alhamdulillah..tanpa ku duga..sambutan sangat menggembirakan...happy sgt ok..so pada member2 blog aku yg tegar..sila2 lah jenguk ker blog aku yang x seberapa ni..segan sebenarnya..hihih..xoxo..muaaaaaaah::




9 comments:

  1. tahniah! cantek2 barangnya.. hehe.

    ReplyDelete
  2. :) saya pon ada satu. tapi dah pass kat adek2 suruh handle. i cant take it. tiring. hehehe.

    ReplyDelete
  3. ::cik bell-thnkz awak..hihihi..sila2 lah promote kat kwn2..

    zara-huhuh..marilah kita berniaga..weeee..::

    ReplyDelete
  4. ala best nya nurul ni nak mulakan biz tak mula2 lagi

    ReplyDelete
  5. ::huhuh..jom2 nurul..kita berniaga..btw jgn lupa link kan kat kwn2 erk..:P::

    ReplyDelete
  6. weeeeeeeeee almari chantek tuh merah ek? aiyOoohh!!! meyah nih~

    ok-ok, nanti aku kabarin pd sume ek.

    ReplyDelete
  7. ::lynda-babe..ni aku nyer jer tp kami stil bersama-sama promote..huhu...::

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan...
    selamat menempuh alam pertunangan..:)

    ReplyDelete

::come to comment my blog::