::Gorgeous Award::

::07 Mei 2010-10:03pagi::
::Jumaat::


::Weeeeeee...xoxo..gossip girl..hahhaha..apa kena mengenanya...btw dengan senang hati aku telah menerima Gorgeous Award dari Elya Chomel...gorgeous ker blog aku ni..hahhahah..thnkz dear..sangat menghargainya...btw kalau boleh mmg aku nak bg semua so kali ni aku xnak list down nama2 yang aku nak bg award...hahah..(tiru elya)..aku bg semua wanita terchantek yang mempunyai blog yang sgt gorgeous!!!


*
*
*
*
*
*
*
******

Anda semua disamping Gorgeous Award ni..aku sertakan satu lirik indah untuk wanita yang sgt gorgeous di mataku....::


Warisan Wanita Terakhir 

Bila kita dalam salam perpisahan
Namun aku tetap bersamamu
Ku rasa bagai satu sentuhan
Dalam mimpi ku terbayang wajahmu

Dalam dirimu penuh kelembutan
Semakin hari namun semakin rindu
Tapak tanganmu akan ku genggam
Akan ku sentuh ketika sayu

Untukmu akan ku semaikan
Cinta yang sejati tiada bandingan
Dalam kerinduan ku sendiri
Dalam kesyahduan kita hadapi

( korus )
Warisan wanita terakhir
Jiwa raga ku serah
Kau ingin milik segalanya
Di mana kasihmu tiada kau memberi
Apa yang ku perlu hanya kau dapat memberi
Hanya satu yang ku pinta kasih
Kau warisan wanita yang terakhir

Dalam dirimu penuh kelembutan
Semakin hari namun semakin rindu
Tapak tanganmu akan ku genggam
Akan ku sentuh ketika sayu

Untukmu akan ku semaikan
Cinta yang sejati tiada bandingan
Dalam kerinduan ku sendiri
Dalam kesyahduan kita hadapi

( korus )
Warisan wanita terakhir
Jiwa raga ku serah
Kau ingin milik segalanya
Di mana kasihmu tiada kau memberi
Apa yang ku perlu hanya kau dapat memberi
Hanya satu yang ku pinta kasih
Kau warisan wanita yang terakhir

Hati sucimu ingin ku miliki
Hanya satu yang ku pinta... Kasih...
Kau warisan wanita ynag terakhir
Kau warisan wanita... Yang terakhir... 


Teacher's Pet

Comments

  1. wahhhh! ini lagu iwan nieee~ hehehe

    ReplyDelete
  2. ::huhuh..untuk semua wanita..sila lah amik award itu..::

    ReplyDelete
  3. ::huhu..untk kita wanita..btw pn nurul sila amik award ni pemberian ikhlas dr saya k..::

    ReplyDelete
  4. wah..tq so much la lalink .. hahaha.. nk tukar layout la jugak..nnt kasi awqard santek la k.! hahaha..muahhhxx

    ReplyDelete
  5. ::wan..aku rindu kamu..tu yg bg award yg gorgeous ni..luv u lalink::

    ReplyDelete
  6. he3...elyacomel???ha3..
    kembangggggg i nnt tau

    ReplyDelete
  7. ::haruslah elya chomel..huhuhu::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts