My Instagram

Friday, April 9, 2010

:::MY OFFICIALLY MAKE UP DAY BOOKED:::

::10 April 2010-1:50am::
::Sabtu::

::Maaf yang teramat sgt..lama nyer aku x update blog..B2B yang lain aku tgok cepat jer update..dari kisah photographer dr lah mekap n plemain..aku??ayark..sorry sesangat..aku tersangat bz..dengan faktor kerja yang sangat tight dan pelbagai masalah yang datang..finally..alhamdulillah i'm back to track..btw aku pernah buat entry mekap yang aku suka..kalau korang x ingat g kat entry lama aku k...tu pun kalau korang rajin..:P..

Ok2 aku xnak korang busaaaan ngan penulisan aku..kali ni aku nak buat entry istimewa dlam perjalanan persiapan wedding aku..aku dah bg tahu tema warna wedding aku..tema warna utk kwn2 aku..now aku mulakan dengan siapa yang akan menyolek aku nanti..ewah ayat nak klasik..huhu..so utk tidak korang ternanti-nanti..aku story sikit perjalanan hari bahgia aku nanti..majlis aku akan diadakan tiga hari..insyallah..jumaat nikah,sabtu berinai n ahad sanding..so korang pun nampak aku sgt memerlukan khidmat solekkan yg bersama ku selama tiga hari...hahha..terasa mcm artis babe!..

Ok selama hampir setahun pencarian..aku dah putuskan dua org akn menyolek aku nanti.. dan mereka ialah:-.................huhuhu

Cik Sufi-(My junior masa blajar..dia dulu study on fashion)..so aku tunjukkan hasil beliau pada korang..apa yang aku sangat suka ngan sufi ni?Cara solekan..aku sangat suka org yg pandai main mata..suka ok..n korang pun tahu entry aku sblm ni..semua yang aku pilih lebih kepada mainan mata n Sufi its the best choice!!!And one more thing..price beliau sgt reasonable..kalau sesiapa minat dengan cara solekan beliau..email me k...hahahha..prmote k..And sufi akan solek masa nikah n malam berinai..:D


::ni masa mekap nikah(kredit to sufi frens..amik pic dr fb diorg)::


::ni masa sanding..chantekkan::


::ni lah sufi...penyolek yang sangat chantek::

Ha ok!dah citer pasal siapa yang akan menyolek wajah aku yang sgt biasa ini masa nikah n malam berinai..ha mesti korang tertanya-tanya siapa solek aku masa bersanding nanti..:D...dengan rasa suka citanya..aku dah book beliau ni..sama tarikh aku book sufi..x silap aku dua bln lps..NAK TAHU???....................................................Ni Beliau....










::Pn Anil sangat chantek..suka sgt pic ni..thnkz again n thnkz so muccch Pn Anil give me inspiration::



Encik Tiar Zainal.....weeeeeeee...alhamdulillah..beliau dapat menyolekku di hari persandingan ku nanti..Aku x lah lawa sangat..hanya nak naik seri..n harapan seri dr Pn Anil dapat tempias kat aku..huhuhuhu..

Ok now korang dah tahu siapa yang akan menyolek ku di hari bersejarah ku nanti..panjang sgt ker entry ni?maaf lah errk..aku kalau dah mula menulis..payah nak berhenti...huhuhuh..ok insyallah next entry aku akan bagi tahu siapa org kuat dalam menghasilkan baju2 untuk hari bersejarah ku..

p/s:Sorry n thnkz Pn Anil..Sufi n frens coz i amik pic2 ni buat tatapan semua..n lynda..sorry entry aku malam ni yang aku janjikan dah ker awl pagi..hahhaha...xoxo..muaaaaah::

13 comments:

  1. perghhh...cam linda jasmine la ko nanti masa sanding..hehehe...rajin tol budak ni...seronot aku membaca blog ko..huhu..aku =nyer blog tgg lps setahun kawen la..haha

    ReplyDelete
  2. ::babe.segan sbnarnya nak buat entry ni sbb aku biasa jer...tp saja nak share kan..apa lah salah nyer..:p::

    ReplyDelete
  3. Wah Nasya.... Booked tiar ek.... Wah wah...pasti cun nanti!!!

    ReplyDelete
  4. ::yanie...huhuh..segnanyer nak buat entry ni babe..::

    ReplyDelete
  5. wow amik tiar zainal. dulu time nurul kawin dia tak available adeii

    ReplyDelete
  6. ::nurul..ni pun booked awal giller..amik masa sanding jer...chantikkan::

    ReplyDelete
  7. asyik asyik kahwin. boring lah.
    *ade kedengaran bunyi orang jeles nak kahwin jugak tak? HAHA*

    ReplyDelete
  8. haaaaaaaaaaaaaaaaaaa sampai esoknye baru aku bace? sampai tertido aku tunggu entry ko haha (=
    hehe kau sudah tau sape MUA ko *wink*
    nok, buh entry bridemaids. haha =p

    ReplyDelete
  9. lyndot! siap dah bgtau NAsya ape next entry dia kene tulis, kHakHakHAa (jadik tak gelak ko) hahaha..

    sya lucky u got tiar, i sukaaaa sangat, mesti dia mekap u sangat2 lawa tau.. mahu juga but obviously tak cukop budget, hehe.. confirm u serupa linda jasmine (bukan lynda kusyairi okeh) kHAkHAKhA

    ReplyDelete
  10. ::abg long-hahaha mmg nampak unsur ke jelesssssssssan yang teramat..lalalla..make sure balik time kak long kawen k...:P

    lynda-babe..aku ngah cuba cr masa untk membuat setiap entry yg bakal menjelma..huhuhu

    huda-hhahaha..lynda khusairi tu pun chanttek huda(unsur2 bodek bet.hahhaha)btw huda..nak chantek mcm linda jasmine not sure dear..tempias2 kot..huhuh::

    ReplyDelete
  11. ececececece.kompem muke ko tkr jdi sariyanti.suke!

    ReplyDelete
  12. tahniah2..anda xkn menyesal okeh!!!! chantek mcm bidadari nnti

    ReplyDelete
  13. ::ejan-tukar jd dia x lah kot babe..amik seri dia leh x?hahaha

    anil..kamu sumber inspirasi tau..eceh::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::