My Instagram

Tuesday, April 13, 2010

::My Luvly Place To Spa:::

::16 April 2010-7:30 pagi::
::Jumaat::

::Wah sangat bersemangat aku bangun n buat entry ni..huhuhu..ok entry kali ni khas utk memberitahu bahawasanya aku ader tempat best untuk korang..especially all B2B..yer rr..tempat ni penting ok..ok2 x mo citer panjang..korang rajin g spa x?mesti mahal kan?k2..btw ni adalah salah satu tempat yang korang boleh cuba..harga dia sanga reasonable so apa lagi...ni ader blog aku bg korang tgok..blog ni masih baru tp dunt worry guys..perkhidmatan insyallah the best...so sesiapa yang berminat leh g tgok blog ni or email kat aku k..bila lagi kia nak relax kan..ngan harga yang sgt berpatuan...insyallah korang mampu..:p...so ni nama blog tu...

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

La Vida Butik Spa..



butik ni lokasi kat Uitm Shah Alam..so korang pun fhm kan knapa harga dia sgt reasonable..so apa lagi?!!weeeeeeee..suka2..jom2 tau..jenguk2 blog beliau n singgah2 spa beliau..

Ha lagi satu..beliau bukan saja ader spa tapi ader body massage , pedicure and manicure , shoes ,aksesori dan beg..kira kalau korang datang butik beliau ni..lengkaplah pakej..huhu..x yah g tmpat lain ok..best wei..so enjoy!!!

p/s:sesiapa yang berminat sila email aku or jengah2 blog ni k..La Vida Butik Spa...

p/s:sorry blog yg aku link ni akan di update dr masa semasa...peace::

7 comments:

  1. nasya..harga2 yg die bg tu..untuk berapa minit or jam tu??

    ReplyDelete
  2. ::stakat ni no time charge dear coz dia ni br buka but got servis ok..n orngnye sgt friendly..::

    ReplyDelete
  3. butik mak aji eh? mcm mau cuba je

    ReplyDelete
  4. ::ejannnnn jom dtg..best wooooo::

    ReplyDelete
  5. check out the latest dates for makeup classes!!!

    APRIL

    24TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150
    25TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150

    MAY
    8TH-9TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

    15TH & 16TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

    **MAKEUP PROVIDED FOR ALL CLASSES.
    **LUNCH PROVIDED
    **CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN
    **LIMITED TO ONLY 6 PAX MAXIMUM FOR ALL CLASSES!!!
    **BRING YOUR FRIENDS ALONG AND GET RM20 DISCOUNT FOR PERSONAL CLASS & RM50 DISCOUNT FOR BRIDAL CLASS!!!!!

    PLACE: SHAH ALAM, SELANGOR

    WEEKDAYS CLASS IS ALSO PROVIDED!!! (UPON CLIENT REQUEST, DO MAKE AN APPOINTMENT FIRST BEF0RE CONFIRMING)

    HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
    FB: EYRA RIZAL / eyrarizal@gmail.com
    016-2128740 (SMS & CALL WILL DO)

    ReplyDelete
  6. rase cm nk singgah je kat tmpt nih.. hehehe... murah je charge dia... tapi servis dia ok ke x ek?????????.. kang murah servis x ok, x best gak... komen skit sape2 penah gi sini...

    ReplyDelete
  7. ::ok sesangat kak sue..jom jer..jangan pikir panjang..huhuh::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::