::::finally..everything its postponed..sorry guys..nothing to say..still need to recover my heart...just follow what they planned for me::

::23 April 2010-11:40mlm::
::Jumaat::

::Tenang jer malam ni kan..kalau korang tgok title aku jer dah tahu apa kan..Dugaan..lama aku buat entry ni..separuh jalan taip..lps tu aku simpan..ader kekuatan x aku nak coret entry kali ni..ntahlah..yang aku tahu seminggu aku recover balik semua yg aku rasa dan sekarang aku ok....alhamdulillah..

Tak tahu nak mula mcm mana tp yang pasti tiada 'Hari Bersejarah' yang akan berlansung pada 30 Mei 2010 nanti..segalanya telah berubah..perancangan..jadual dan juga tarikh..Dugaan yg sangat berat bg ku tp aku pasrah...now dah ceria ok..:D..Seminggu lepas aku dapat perkhabaran dr my future mother in law..supaya hari 'kami' nanti terpaksa si tunda..bukan di tunda sehari,seminguu,sebulan..tapi 4 bulan..akhirnya kata putus selepas raya..:(..sedih kan tp aku yakin semuanya ader hikmah..

Aku terima ngan redha..dan aku tahu ini semua menguji kekuatan hubungan kami..alhamdulillah kami masih bersama-sama mengharungi dugaan ini..yang aiku kagum mydear sangat tenang walaupun aku tahu seribu masalah bersarang di hati..dan aku perlu ader selalo dengannya..

Mesti bnyak persoalan kat korang..knapa boleh tunda?tinggal sebulan jer lg kan?takperlah..semuanya dah ditentukan olehnya..dah aku terima dengan redhanya..segala persoalan korang biarlah menjadi rahsia kami sekeluarga..Yang penting ramai yang bg sokongan..jutaan terima kasih ku berikan kepada sahabat2 ku,cik farah,cik dida,cik merah sebab ader masa aku perlukan..juga kepada cik suhaila,cik lynda,cik nawal dan cik elya..thnkz for ur advises..dan semua nama yang x ku sebut..aku ucapkan ribuan terima kasih..ke prihatinan korang amat aku hargai..

So aku pun x nak sedih2..smlm aku dah call Tiar ckp wedding aku di tunda lps raya..takut sgt Tiar x dpt nak mekap aku..tp dia ok..kami akn bincang tarikh yg dia dan aku ok..wah mcm artis lg ni..dan aku harapakan perbincangan kami positive..sbb aku amat megharapkan khidmat beliau..

So guys yang menatikan entry wedding aku..aku akan teruskan..dunt worry dear..entry akan datang aku akn buat entry special siapa yang buat baju wedding ku nanti..k lah..nite..xoxo..muah::


::aku suka gambar ni..sekadar nak mengubat hati yg lara..tp aku da ceria..daaaa::

Comments

  1. Babe, sorry that i know nothing about this, Takpa babe. I knw u are a strong woman. InshaAllah. Allah knows what is best for us.

    ReplyDelete
  2. sabar ye. on the positive side, i'm coming that day. ;)

    ReplyDelete
  3. sabr k..u will have perfect marriage nnt~ Allah kan sayang hambanye yang sbar :D cheers!

    ReplyDelete
  4. hi babe... be strong.. i know u are one strong woman.. =)

    ReplyDelete
  5. sabar ye sya..aku pun dah lalui saat itu...plan nk buat bulan 3..akirnya ditangguh bulan 6..redha ajela..maybe ade hikmah..
    macam aku, kawen2 terus dpt anak..hahaha..tu rezeki namanye..hehe..

    sabar dear...
    aku pun selalu support ko k...
    hehe..ko nk tau, aku dah tulis kat kalendar...end of may knduri ko n mmg plan nk pegii bawak dani..nanti pas raya..dah besarla sket...siap cakap ngan ila, dia nk dtg pputrajaya katenye nanti nk tgk dani..aku cakap nanti mase wedding nasya aku bawak..ko takyah susah dtg...huhuhu...

    relax ye syaa...ade hikmah tuuu..

    ReplyDelete
  6. nasya amik gmbr tu kat mana? itu gmbr kwn nurul masa kat uitm dulu masa dia kawin si mala. dia pakai photographer apa tak sure. cantikkan gmbr tu.

    ReplyDelete
  7. dear..everything happens for a reason..dun worry k?everything will turn out good. smile *wink wink*

    ReplyDelete
  8. he3..nasyaa....sabar k...tak sabar nk jmpe u :)

    ReplyDelete
  9. hye...
    we share the same situation tapi saya E-DAY...and date yang sama!
    skrg tgh kecewa lagi..dan lagi sampai saya rasa trauma...
    maybe btl ada hikmah tapi untuk dapatkan balik TRUST tu, susah la..hope u'll be fine there!=)

    ReplyDelete
  10. sabar byk2 lah nasya ya..dulu pon my family IL nk tuka wedd date...tp i n family refused.. ckp semua dh booking.. nnti spe nk bayar ganti rugi... tp if reason yg sgt relevan nak buat cmne kan... cheer up k

    ReplyDelete
  11. babe, as i said kat pm fesbok. ade hikmah disebalik ni semua. insyaAllah babe, wedding ko akan goes well ngan segale preps ko. chill babe. nanti kite lepak spa dida ek :)

    ReplyDelete
  12. bab tarikh ni kena beralah kan babe. parents nak gini, in laws nak gini. susah , lagi lagi kalau cam aku ni , kawen dua pasangan serentak dua dua belah. semua benda kena jaga hati semua orang. janji kita kawen babe. i believe everything will turn out perfectly and by the time ko dah kawen, ko akan gelakkn semua ni kan?

    ReplyDelete
  13. ::yanie-thnkz dear..i br ok..thnkz for ur support

    psenk-abg loh dah ok dah..nak sari plzzzz...

    faradiba-thnkz dear..leh lah g wedding awk kan?huhu..mcm kena invited jer..

    thezaila-thnkz babe..:)

    honeysour-ana sedih gak tp now chill..btw teringin mau tgok anak yg akn aktif bola ni..:p..thnkz babe..cerita ko menguatkan aku..::

    ReplyDelete
  14. ::nurul-grab kat google..:D

    hana yorrie-thnkz dear..keep in touch..:D

    elya-i pun x sabar nak jumpa u..muaaaaah...

    syimasyaz-sy terima dengan redhanyer dear..tnkz so much..:D::

    ReplyDelete
  15. ::anil-tnkz puan anil..btw i x dpt khidmat tiar..dia dah fully book..uwaaaaa

    lynda-thnkz sesangat sbb bg semangat..lu vu dear..muaaah..hahhaha

    nawal-x sbr nak tunggu masa kenang balik semua ni..thnkz babe..:D::

    ReplyDelete
  16. i know u love me. my bag? kAHkAHkHAkHakAHkHAkHAkHAkha

    ok ok. I LOVE U TOO BABE >.<

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts