::Uit Terasa Di Hargai..::

::27 mac 2010-8:39am::
::Sabtu::

::Uit..entry ni di buat kerana aku dapat AWARD lagi..hahhaah.ayat seakakn poyo..tp aku sangat menghargai nyer..award kali ni dapat dari cik elmo yg chomel .........sangaaaaaaaaat chomel... k ni blog yg aku terima..wink!!



huhuhu..terharu sangat2 k..btw thnkzzzzzz sesangat cik emo yg chomel...so kali ni aku bg award ni pada top 20 k..yg x dpt tu skali lagi aku bg tahu..bkn aku x nak bg tp kuota ader 20 jer..huhuh..ye ker?ntahla..huhuh ok terima k..

1)Cik Lynda
2)Cik Yani
3)Cik Nawal
4)Pn Anil
5)Pn Diah
6)Cik Belle
7)Cik Farhana
8)Cik Zaila
9)Cik Is
10)Cik Farahdiba
11)Pn Nurul
12)Pn Sue
13)Pn Wan Norsabiha
14)Cik Ejan
15)Cik Wawa
16)Pn Ana
17)Cik Suhaila
18)Cik Kina
19)Pn Phia
20)Cik huda

Ha dah setel..ok sesiapa yang terima award dari aku ni..ucapan terima kasih juga sbb slama ni still keep in touch k..luv u alllllllllll...muaaaaaaah..xoxo...

Comments

  1. mekaseh babe!!! hehe
    #01 in the list - KAGUM jap!!

    ReplyDelete
  2. ::haruslah babe..kata kita dikalangan top blogger..ahhahah::

    ReplyDelete
  3. ::hahhaha..oklah tu...asal ader bunyi::

    ReplyDelete
  4. cik kinaa??

    hehehe...thnks kaksyaa!
    kina ade cik upenye... :)

    ReplyDelete
  5. ::huhu..mestilah wahai cik kina..:D..::

    ReplyDelete
  6. mekasihhh..tak pasan ade award utk aku....

    ReplyDelete
  7. uiks. nape xpasan entri ni.. hoho tp dah ada wat, consider skali la ye.. kuikui..nnti pos award kt ganu ye.. lalalaa

    ReplyDelete
  8. ::ana-haruslah ko dpt award ni..ko kan blogger tegar

    suhaila-laaaaaaaa..sampai ati br nampak entry ni..majuk..:P::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts