My Instagram

Tuesday, March 23, 2010

::Sesi Jawab Soalan::

::23 mac 2010-9.24pagi::
::Selasa::

♥Pagi ni seperti biasa baca blog kwn2..nak tunggu aku update mahu buat koleksi dulu..dah tu berhimpun korang baca citer2 basi dr aku..hahhaha..sory keje aku yg makin bertimbun dan kesibukkan utk majlis perkahwinan ku yg makin hampir..bak kata cik lynda..mau aku buat semua citer lps kawen..hahha..ala2 buat postmortem..sorry sesangat..hahhaa..dahlah asyik minta maaf plak..mcm hari raya..btw aku nak menjalankan tugas ni..menjawab soalan dr cik elmo yg chomel..haish ni kali kedua kena tag..so baeklah cik elmo yg chomel..cik nasya jawab erk..jujur?semestinya..hahhahahha..

1.Siapakah diri anda ri rumah?
::Seorang kakak yg manja n disayangi..boleh?hahhaha..::

2.Siapakah diri anda disamping rakan?
::Seorang sahabat yang ader kala susah dan senang..insyallah..amin..::

3.5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
:: i) Hanphone baru
ii) Rumah
iii) G Umrah(best dgr kwn2 nak g sana)
iv) Wedding yang meriah dengan sanak saudara(bkn wedding grand ok)
v) Millionaire(tiru cik elmo lah mana tahu kena badi)::

4.Siapakah nama pasangan anda?
::Syarafi::

5.Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
::- Memahami
- Romantik
- Bertanggungjwab
- Cool
- Menghormati::

6.Bila tarikh anda couple?
::7 march 2008(lagi brapa hari tarikh lahirku..:D)::

7.Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
::Bila nak mula memahami..bnyak benda yg berlaku::

8.Lagu tema cinta anda?
::Lagu Romance-ku ingin kamu::

9.Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
::Alhamdulillah semua nya ok..akn perbaiki bersama..::

10.Tag 10 rakan anda yang lain
-cik farah fazila
-cik lynda
- cik nawal
-cik farhana
-cik lala
-cik ejan
-cik farahdiba
-cik yanie
-cik belle
-cik zaila(erk btul x nama ni)

huh..dah jawab..yg dah kena tag ni sudi2lah menjawab soalan ni k..yang x kene tag sila jawab juga k..nak tag semua tp kuata ader 10 jer yg leh appear..huhu..btw cik elmo yg chomel..thnkz for a tag..luv u!!♥

4 comments:

  1. erk, kene tag jugak eyh saya. hihi. okla. nanti buat entri special. hihi

    ReplyDelete
  2. soklan no3. jwpn no iv) itulah yg saya pegang dan pertahankan bila abah kata buat wedd kt kl je lah,buat kt dewan. (sbb rumah kondo kan)...

    dan akhirnya berjaya mengecapinya..

    eh...update lah prep kawen anda...

    ReplyDelete
  3. ::elyachomel-haruslah..kata nak kaya..huhuhuh

    Cik belle-ha buat tau..huhuh..nanti nasya baca..

    anil-insyallah..seganlah kita nyer prepration biasa sgt..::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::