My Instagram

Sunday, March 28, 2010

::Final Choose..weeeeeeeeeeee::

::28 march 2010-1:32pg::
::Ahad::

::Huhu..aku jarang update weekend..tapi dsbabkan aku dah ttdo ptg td..so leh stay up..td dah fitting baju on my special day..huhu..segan nak citer..bkn apa..aku 'Wanita Biasa'...dah mcm tajuk lagu plak..dah x nak merepek..mgkn sblm ni aku dah pernah buat entry pasal theme wedding aku..ok mgkn dah terlambat utk buat semua ni sbb tinggal brapa bln jer..insyallah.tapi aku hanya nak share for very detail ok..ok color tema aku sgt simple..light purple+silver+white..pergh tiga skali color aku amik..huhu..ok2 aku tunjukkan theme color aku nak..aku amik kat cik lynda..sbb dia dah ader semuanya..huhu..sorry cik linda and thankz..:P..


::white+purple+silver(tp color purple tu light ok)::


::ha ini hasilnyer..huhuhu::

aku suka sangat color purple ni..huhu..sesuai utk semua warna kulit..ok now korang dah tahu kan theme color wedding aku..now aku bg tahu warna utk family2 ku..warna on my day..dengan sukacita nya aku ingin seluruh keluargaku memakai baju warna purple ok?..huhuhu..nak semua nampak chantek..


::ni color utk seluruh keluarga ku::


::yang ni pula untuk keluarga bakal mertua ku..huhu..insyallah::

mesti korang ingat aku demand kan..hahhaha..aku cuma nak semua org yg hadir wedding aku nam[ak chantek n ceria..and still peringatan..wedding aku bkn grand k..ok2..kali ni aku buat entry final choose bout my wedding theme..next entry aku akn bg tahu color utk sesuatu..tungguuuuuuuuuuuu..hahha..korang tunggu ker?hihi..xoxo muahhhhhxxx::

6 comments:

  1. this year purple dgn pink sangat in, tak tahu la kalau kat blogger je kan, hehe.. tapi i sukaaaa itu purple... =)

    warna baju ek nanti? hihi

    ReplyDelete
  2. ::huda..suka kan..nasya mcm lmbt sgt kan story mory pasal my wedding..segan..hahahha::

    ReplyDelete
  3. nice n sweet ur theme color k.. i like... wat nk segan just share ur story,ko hepy aku n kwn2 tumpang hepy... ;>

    ReplyDelete
  4. nok, curik dr aku. aku terima. hahaha hamek je, no worries babe sbb ko kawan aku *ececeh* aku sukak purple tapi masalahnye kak long aku dah gune purple, sbb tu aku kene pikirkan kaler laen :( hehe tapi dah decide dah (=

    ReplyDelete
  5. ::babe..takper2 biar aku pakai color ni..ko pakai color yg lg vouge dr aku k..huhu::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::