::Rakyat Malaysia Yang Berjiwa Mulia::

::16 Mac 2010-5.30ptg::
::Selasa::

::Semalam penuh dengan sejarah..x tahu mula dr mana yg penting nasihat ku terutama kepada pemandu wanita..rajin2 lah belek kete kalian..semalam tanpa ku sangka kete kesayangan ku meragam..nasib babe kat stesyen minyak..kalau di tengah jalan ha mau menggila aku..ok2 x mo citer panjang pasal kete ku..aku hanya nak berkongsi pengalaman..semalam memanglah aku xkan keseorangan kan..haruslah mydear ader skali..so lepas belek2 kerosakkan kete ku..akhirnya..ha!!air battery dah kering..amek ko..hahha..nasib kat stesyen minyak..aku leh lah beli beli air battery mau nya kat tgh jalan terpaksa jd gadis litar..hahhaha..ok2 berbalik pada situasi semalam..siapa yang tahu ttg kete..kalau dah kehabisan air battery mcm mana pun..korang kena jump kete korang..sbb battery x kuat lg..x kan lah aku nak menunggu kat situ lamanya kot..so aku pun buat2 muka kesian sementara mydear cuba alternative lain utk megecas battery..hurmm..hampir setengah jam..hampa ok..Rakyat Malaysia..hanya mampu menengok..Hello!!aku ni muka mcm nak rompak ker..ras dah cukup kesian ni..hahhahah..geram aku..mula lah ni buat spekulasi sendiri..tp.....Allah tu maha mengasihani..x lama kemudian ada yang membantu..hurmm..terharu ok..aku n my dear nak ucapkan JUTAAAAAAN TERIMAAAAAAA KASIH kat abg ber dua ni..


::mydear ngah mempomen::


::Ha..abg2 gagah sudah dtg..::




::bertungkus-lumus ni::


::akhirnya dah siap..huhu(x dptlah nak tunjuk kete sebenar kan..lallala)::

so wahai sahabat2ku..yang dah ader kete tu..tgok kete korang k..jgn alpa..tahu nak pakai jer..peringatan..:P..untuk abg ber dua ni THANK YOU VERY MUCH.............ha nama mereka ialah PROPEL...nama penuh sila tgok website ni k..daaaaaaa::

Comments

  1. pasai pa tak letak gambar keta sebenar. hehe. kalao jahanamkan keta mak boleh? hihi

    ReplyDelete
  2. Dear, bagi add ye... Nak hantar Brides Mag!!!

    ReplyDelete
  3. nasebaek abg gagah ade? hahaha ko tu, haish, ayo batery tak check, minyak hitam dah check? angin tayar? ecececece aku yg asas boleh la. tapi yg detail, kem salam okeh.

    ReplyDelete
  4. nurul org yg malas nak check keta. tp last month tergerak hati nak service keta. itu pun dr time pregnant malas nak service. lepas pantang baru service.

    baca entri nasya ni tergerak ati laa pulak nak tgk air bateri tu.

    ReplyDelete
  5. ::nawal-hahha..ingat nak letak gak kete sbnar tapi nanti ramai yg follow minta sign..hahhahaha:P

    yani-dear i dah bg add..btw thnkzz so much..

    lynda-ha tu lah lps ni mmg aku blajar jd pomen la..snang sikit time susah mcm ni..tp.....x dpt jumpa abg gagah..lalalla

    nurul-ha cpt check..mcm2 ni nak kena blajar..kim slm kat raina erk..:D::

    ReplyDelete
  6. kenapa brader propel tu lagi taf dari "rusa saya"?

    ReplyDelete
  7. ::sbb 'rusa saye' bkn tough tp macho..:p::

    ReplyDelete
  8. siap promote xthn tu.ko lenkali buat muke mcm gadis litar adala org nk tlg kikikiki

    ReplyDelete
  9. gadis litar katanya, hehe.. nasibla sume okay kan =)

    ReplyDelete
  10. ::ayus-jelessssssssssssssssss....

    ejan..haruslah promote..nak bg award kat diorg..ni jer mampu nak hargai..nak blanja mkn kena pikir dua kali..hahhahaha

    huda-ha nasiblah huda...tq::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts