♥MY D.A.Y♥

::16 mac 2010-4:20ptg::
::Selasa::

♥Dah 6 hari berlalu..tahun ni hari kelahiran ku di sambut dengan penuh sederhana..xder acara 'open table'..kerana aku ngan mydear sgt bz menguruskan segala acara untuk majlis perkahwinan kami..uwaa..sgt penat ok..Hari Lahir ku jatuh pada hari rabu 10 mac 2010..so kalau dah jatuh hari biasa mestilah kehidupan aku penuh ngan kerja2 yang menimbun..Dah 26 thn ok!!uwaaaaaa..dah tua..takper2 cool nasya..releks..aku hanya hajati segala apa yang aku rancang thn ni...insyallah berjalan lancar walaupun..+_______+...hahhaha..tapi yang buat ke terharu bila bondaku buatkan kek special..best woo..air tangan seorg ibu...aku mmg fav btul ngan kek coklat bondaku..terharu sgt2 wei..nak nangis pun ada..bondaku kata kek terakhir sblm aku menjadi isteri org..hahhaha..menggerunkan ayat tu..tp happy sgt..sedih pun ader..thn ni last year sambut as single person..uit sedih?!hahhaha..ayat berkecamuk..so utk tatapan korang ni lah kek yg bunda ku buat..lallalala........


::yeay..ni lah kek yg bondaku buat::


::muka x sabar nak mkn::


::possing sikit::


::harus ader gambar kami..hadiah dr mydear?rahsia..lalalla::


::my bff dida..dida bg bracelet..chantek..aku dah pakai..masa potong kek tu ader::

for all wishes i get on my day..thnkz so much n luv u all..muaaaaaaaah♥

Comments

  1. kek coklat mmg sedap
    mak long pandai bwat
    mak uteh pandai bwat
    mak pandai bwat
    semueeee sedaaaaap~
    *nk balik mesia!*

    ReplyDelete
  2. ::haruslah..nanti balik malaysia..dapaaaaat mkn k..kami disini dah muak..huhu::

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday nasya, sorry lambat =) hahaha sudah 26 kan kita semua.. mencik tau dah tinggalkan itu 25, 26 rasa mcm sedikit tua.. haha

    ReplyDelete
  4. ::ejan-sedaaaaaap kan..nanti insyallah on my wedding kek ni ader..home made kan..

    huda-samalah kita..takper2 asal jiwa makin muda..lallala..btw tq dear::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts