::For All My Luvly Frens Special Entry::

::29 mac 2010-1:04 pagi::
::Isnin:

::Huhu..entry kali ni sangat istimewa ok..khas utk semua para sahabatku..huhu..entry ni pun aku perna buat kat entry sebelum nyer..tp aku x buat ngan detail nyer..sebelum tu aku ingin britahu..segala apa yang aku coret kan kat entry aku kali ni bukan lah paksaan..sekadar ingin bersama-sama dalam majlisku..ok2..aku permudahkan coretan aku kali ni..aku inginkan semua para sahabat ku nampak chantek on my wedding..last entry aku dah buat utk para keluarga ku..now khas utk para sahabatku..ini color tema yang akn mereka pakai on my day..but please..ni tiada paksaan..n aku pun x sponsor apa2 pun..hanya ingin kelihatan chantek sahaja..



::tema baju di hari pernikahan ku::
huhuh..aku memilih colr putih utk hari penikahan ku..semoga kwn2 ku nampak chantek bersama ku..sesuci hati yg ikhlas menerima kehadiran para sahabat ku..n please..entry ni untuk kaum adam juga..cuma x dpt nak upload baju melayu putih..huhu::



::tema baju di hari persandinganku::
Untuk hari persandingan ku..aku pilih baby pink utk kwn2 ku..ala lilac pink..soft sgt kan..match kita nanti..kalau yg hebat ngan design mix kan ngan lilac purple.huhuhu..chanteknyer kamu semua nanti..

Oklah entry aku kali ni xder paksan k...sesiapa yg ingin ikut tema..aku sgt menghargai..tapi yang rasa x perlu atau xmo..xder paksaan k..so guys..tunggu entry aku seterunya..xoxo..muaaaaaaah::

Comments

  1. alamak chanteknye gaun lilac pink tu..adus jatuh cinta aku kat baju tu..hahaha...caya la babe siap ada cth tu...hehe

    ReplyDelete
  2. huhuhu aku kene tempah bj dr skrg ni.. nnt lari tema laks! ahaks.. :p

    ReplyDelete
  3. LOL. susah kan nak soh semua pakai. even though kita rasa kita nak semua seragam.

    ReplyDelete
  4. oowh tak jadiii purple tu yeh nasya?

    ReplyDelete
  5. ::zalid-hahhaa..saja nak kita semua nampak chantek

    lyana-hahah..cari2..suh syah pakai tema sama gak..

    nawal-tu rr..aku suh diorg cr sendiri jer..xnak ikut sudah..:P

    elya-elya chomel...tu tema baju utk kamu semua..hihi::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts