My Instagram

Thursday, March 4, 2010

::End oF February Version II::

::4 Mac 2010-1.35ptg::
::Khamis::

::K to be continued..huhu..kali ni entry pasal paksu aku sorang ni..dia adik arwah ayah aku..manja ok ngan mak aku..ngada jeles..hhahaha..so utk tidak bercerita lg panjang..beza aku nan dia dlm 5 thn mcm tu..so kalau org nak kata bf pun boleh..hahhaha..14 february ari tu dia bertunang..hahha apalah paksu aku ni..aku dah langkah bendul..so kami sekeluarga berangkat ke Perlis..dapat org utara..aku suka..aku suka g jln2 so aku apa lg excited nak g..dari keluarga kami ader 4 buah kete..aku satu kete ngan paksu ku,mak aku n angah..yg lain seatu family satu kete..perjalanan penat ok..tp aku suka..x kisah..huhu..(jakun x der kg ni)..so aku letak sebahagian pic2 masa kami di sana..


::kami mula bergerak..ni dari pekan rabu..kami gerak seawal subuh ok..so aku cergas mengambil gambar bermula disini..lallala..::


::muka kepenatan..huhu::


::nilah muka paksu ku..:D..darah manis ni..::


::huhu..model bunga..panas terik kot..hahhaha::


::bondaku beli brg x sudah2..::

hahhaha..dah mesti korang nyampah tgok aku shopping so aku terus upload pic masa majlis pertunangan paksu aku ni..


::hantaran dr kami..sesi berbincang bermula::


::with new mak usu with all my cousin::


::bakal maksu ku::


::with cousin..ramai kata dia ni mcm artis..knapa cousin ni x pun..huhu::


::ni adik dia..::


::kami singgah pekan rabu..minum abc..panas kot(my sis,me n cute cousin)::


::with family pak andak::


::ngan cousin ku::


::abaikan..huhu..::


::bye2 perlis..::

mesti korang muntah tgok entry aku..hahha..ada aku kisah..btw ader dua lg yg sedang menanti..sabar..buat paksu ku..haish x sangka tahun ni..kita dua2 naik pelamin..:D..::

8 comments:

  1. adik kazen ko kiut.
    patotnye hangpa gabung je wedding
    hehehehe senang skit nok~

    ReplyDelete
  2. ::lynda-tgok kakak sepupu dia..huhu

    abg long-tu rr balik masa wedding k.long gerenti bnyak pic..::

    ReplyDelete
  3. nape kaksu tgk nas skang ni makim mulat2... :D... ke mata kaksu yg naik mulat bile tgk gmbr byk2... ehhehe

    ReplyDelete
  4. ::kak sue-muka kot..tu rr..takut ni..wedding nak dkat dah..::

    ReplyDelete
  5. ape lagi.. giatkan aktiviti men'diet'kan diri anda...... :D

    ReplyDelete
  6. mudenye paksu ko hehe sekali mjlisla jimat ooo

    ReplyDelete
  7. ::kak sue..sedang berusaha...@________@

    ejan-tulah muda dia ni..kalau jln smua ingat aku gf dia..hahhaha..plan ko ngan bett suh aku gabung ok gak..akn difikirkan....::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::