My Instagram

Thursday, March 4, 2010

::End oF February Version I::

::4 Mac 2010-11:46pagi::
::Khamis::

::Ok start tu write down my entry..huh..org dah sebok utk bln baru aku masih terkial-kial ngan entry bln lps...hurmm sorry kwn2 aku bz sikit lately ni.(hahhaha..ye ker?..)btw aku nak kongsi perjalanan bulan februari ni..yang penuh dgn cinta..hahhaha..k aku mulakan ngan my bff wan aisyah..aku x tahu antara ramai bff aku dia ni lah yg aku rasa touching sgt..tp ecah heran ker perasaan aku..hahhahah..dia nikah 5 february 2010 n sanding 7 february 2010..xmo ckp bnyak..aku up pic dia nikah till on that day..

::Shidi n Aisyah(7 february)


::mak andam ngah menyolek..last touch up::


::pic lps di solek..chomel::


::haruslah ader muka kami::


::masa sanding..gorgeous::


::kami ramai2..aku x sempat nak amik pic berdua..sedih..tp ko lawa tau ecah..jeles..hahha::

huhu..aku suka color tu tp xmo amik on my wedding sbb dah slalo sgt..then after wedding ecah aku ader satu lg wedding diantara masa ecah nikah n sanding..kwn opiz lama aku..huhu..firstime aku tgok org pakai warna yg garang on their wedding..respect..mereka sgt brani..lagipun kena ngan kulit..ikut aku?alahai..btw hayati gambar mereka..sorry aku dpt nak upload pic dr kamera aku..sbb masa tu ntah apa mydear ku buat..smuanyer blur..so aku grab jer pic dia kat fb utk tantatapan rakan blogger ku..

::Syah n Fieza(6 February 2010)




::chantekkan pic diorg..nice color..congrate..(aku ader g k wedding ni..cuma bak aku katakan ..mydear salah setting kamera..)

so entry aku kali ni berakhir ngan dua org ni..lps ni aku try upload ader 3 majlis yang aku hadiri..sabar k..(ader ker org heran?hahhahah)::

6 comments:

  1. ah membe ko py bj nikah wane putih tu cntek ah simple jehkan?

    ReplyDelete
  2. eh eh........ ayat akhir, sila jgn emo okeh?

    ehhhhhhhhhhhhh jap! mate aku kabur. bejan? bejan? bejan pon suke blog kawen2. hehe aku setujuk bejan!

    ReplyDelete
  3. ::ejan..chantekkan..aku pun suka..

    lynda-emo yang mana bet?::

    ReplyDelete
  4. ni semua pengaruh ko la betty hahaha.syhhh diam.

    ReplyDelete
  5. ::tu lah ejan..betty pengaruh paling kuat..::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::