::End oF February Version III::

::4 Mac 2010-2:58ptg::
::Khamis::

::Hahahaha..aku bkn sengaja nak melambatkan kesemua entry2 ni..aku xder masa nak upload pic ok..so aku update mana yg sempat..ni kira yg tercicir lah..so kali ni wedding dilla..aku mula segan gak nak g wedding dilla ni..yer rr x rapat even dpt invitation kat facebook tp sbb merah roger n mmg aku nak buat references bak kata lynda..refer slagi boleh..huhu..so aku paparkan adegan kami di sana..ni pun aku cilok pic dr ejan..(huhu..ejan aku amik jer ni..jgn charge tau..:P..)

Dila n Pasangan (20 February 2010)


::ni pengantin dilla..sorry aku xder pic suami dilla::


::kami yg suka bergambar::


::jom balik..tp jap2 amik gamgbar..lallalal::

hahhaha gilo kan kami..pic ni sama masa aku jumpa ngan new blogger nawal..tp xkan nak upload dua kali kan so phm2 erk..

So next wedding aku g 27 february 2010..adik makcik aku..pergh aku suka body dia k..langsing..nak pakai apa pun chantek..:D..pelamin dia pun chantek..ni aku upload sikit erk..

::sara n wan (27 february 2010)::


::aku suka bunga ni::


::simple n nice pelamin::


::ni sara adik makcik aku::


::flower gurls yg kiut::

ok takkala aku upload entry ni..sara baru kehilangan ayahandanya terchinta lps zohor td..al_fatihah ku sedekah kan..alhamdulillah arwah ayahandanya sempat melihat hari bahagia beliau.....

ok so final entry akn ku update selepas ini..huhu::

Comments

  1. pelamin simple je cntek.eh 20 sen sebab amik gnba dlm page aku hehe

    ReplyDelete
  2. ::hahhaa..k nanti aku blanja ko aoir sirap 30 sen..ha aku bg extra 10 sen lg ejan..::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts