My Instagram

Wednesday, February 24, 2010

♥H.A.N.Y.A D.I.A♥

::24 february 2010-3:11ptg::
::Rabu::


♥Aku tersentuh dgr lagu ni..lagu ni aku tuju khas utk semua lelaki dlm hidup ku..utk arwah ayah..dan yang paling terkini for myluvly mydear...xder kata yang terungkap..lirik ini mewakili kata2 dari ku untuknya yang tersayang..




Ku cintainya kerana cara dia
Sungguh berbeda dari yang telah ku jumpa
Renungan dia tulus merasuk jiwa
Hingga terasa terus ke hati

Ku cintainya kerana kesungguhannya
Bukannya kata-kata semata-mata
Perwatakannya mengatakan segalanya
Buatku percayakan janjinya

*
Ku akui aku menggilainya
Ku akui aku menyintainya
Kisahku kisah dia
Cerita yang sama
Setiap detik hanya dia


**
Ku akui aku mengaguminya
Ku akui aku menyayanginya
Sungguhnya ku akui ku perlukan dia
Segalanya kuserah kepada dia

Cintai dia bersama mimpi-mimpinya
Cintai dia juga segala caranya
Cintai dia bersama keanehannya
Cintai dia hanya dia

Ulang *
Ulang **



mydear hayati lirik ini..kesemua lirik ni menjawab segala persoalan knapa ku pilih dia dlm hidup ku..dia x sehebat mana..cuma yang boleh ku katakan..dia membahagiakan ku..bkn kesempurnaan yang ku inginkan..bukan harta yang dia perolehi aku inginkan..cukuplah perlindungan dari kasih sayang darinya..kadang-kadang aku fikir balik..sesuaikah aku dengan dirinya..tp jawapan dr mydear membuatkan aku menghargai sebuah PERCINTAAN ..biarlah orang mengata ttg hubungan kami..tp yang penting kami bahagia..mydear seorang yang tidak beremosi...selalo dalam keadaan tenang..melayan karenah aku yang kadang merimaskan..tp mydear ttp tenang..terima kasih mydear..menyayangi diri ini seadanya..♥

9 comments:

  1. aku rs t'haru n t'sentuh dgn kata2 n lirik lagu 2 babe.. tp pe2 pun aku doa kan ko sntiase b'bhgia di samping org yg t'syg..n aku nk ko sntiase t'senyum w'pun apa shj keadaan ssh or sukar babe.. sgala yg m'dtg dlm hidup kte adalah satu dugaan yg harus kte tempuhi dgn jiwa n hati yg redha..n sntiase la b'doa n b'syukur... mizz u babe..luv u my frenz...

    ReplyDelete
  2. ::thnakz husna..ko lah sahabat yang paling memahami..aku doakan kita akn jalani hidup yang bahagia k..luv u 2.::

    ReplyDelete
  3. terharu juga. w/pun kita hanya kenal kat dunia bloggers n fb tp nurul dpt rasa apa yg nasya nie

    ReplyDelete
  4. ::nurull.nak sgt knal awk lg rapat..btw kalau free add me kat ym..huhu..nasha_naim@yahoo.com::

    ReplyDelete
  5. nasya..u sgttt romantik laa..bertuah si diaa. mesti si diaaa cairrrrr :)

    ReplyDelete
  6. ::elya.skali skala kena romantik..hargai apa yg ader dpn mata..blushing sudah..hahhaha::

    ReplyDelete
  7. nok, jiwe ko halus sgt, patot le ko hamek seni halus hehe. babe, sgt touching okeh lirik die? aduyai.... shuwit sangat. canelah aku ni tak tertarek ngan perihal kawen. ejan, sue n meyah - haros memahami. time dorang nak kawen nanti - siaplah!

    ReplyDelete
  8. ye betty dan nasya aku sgt memamhami korg hahaha.eh lagu pe la ni nasya?

    ReplyDelete
  9. ::betty-hahha..harus ok..kena berbunga-bunga...

    ejan-lagu ct n kd..hanya dia..terminat plak..::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::