My Instagram

Monday, February 22, 2010

::WEEKEND YANG MENGEMBIRAKAN::

::22 february 2010-11:21 pagi::
::Isnin::

♥Weekend yang x diduga..ni hazlynda khushairi nyer keje..hahhaha..tp aku happy ok..first kita org g wedding kwn kita org kat cheras..dila..selamat penganti baru babe..lps tu cik lynda x abis ajak g lepak...k lah singgah kat tesco cheras..(tp maaf aku xder pic tu..ngah tunggu org upload..kamera canggih kot..huhu)borak2 gilo2 ni yang pasti tajuk utama semuanya pasal wedding..cik lynda paling excited padahal aku dulu kot..hahhaha..takper2 aku amik dr ko jer segala refrences..lps tu cik lynda ni x abis nak merayap lagi..ajaknya g jumpa seseorang..axtually aku sgt segan ok nak jumpa org yg baru nak kenal..lagi2 member blog..yerlah siapa lah saya ni...:P

Oleh kerana pernah jenguk blog beliau ni..teringin gak nak jumpa..hahhah..dah lah cilok lagu fav dia utk my wedding..takper wak..i list down jer...btw dia ni sgt best k..tp aku sgt segan lagi..mm..siapa erk dia ni???


♥nilah si dia..yg kiri cyk lynda,tgh tu lah si dia..cik nawal n me yg cute..hahhaha(kredit to nawal grab pic dr dia plak..tq..♥


♥dan inilah gadischantekchomel yang suka berposing..cik sue,cik lynda,cik nawal,cik merah n me..cik nasya♥

memula segan gak ngan cik nawal ni..tp oleh kerana dia kepala ok nyer..ha apa lagi bersembang sakan..siap tunjuk pic tunang..owesome..suka tgok pic tunang dia..huhu..so lps ni sesiapa kwn bloger yg ingin ketemu..ayuh..for all b2b..come share ur interest..btw i'm so happy with my weekend..thnkz gurlzzzz♥

9 comments:

  1. hey hey. kamu yang macam artis la. hihihihi.

    next wedding huda ok? faeza 27hb tapi ai di bandung. wuuu..

    ReplyDelete
  2. ::cik nawal..mana ade artist..nama jer..hahhaha..huda nyer..insyallah..roger2..::

    ReplyDelete
  3. eh bukan betul sgt dua2 ni nasya.gila ini olang.HAHA

    thanks for visiting :)

    ReplyDelete
  4. ::hahha..tu lah yaya..btw nanti kita jumpa ramai2..br btul2 jd gilo..::

    ReplyDelete
  5. ah kau ngn betty same2 excited! tp kdg2 excited tu perlukan?hehehe.
    tp ko mcm kene la kan sb trkh dh dekat.si betty tu aku xphm hahahaha.

    ReplyDelete
  6. ::hahha..jgn faham betty..dia mmg begitu..hihihi::

    ReplyDelete
  7. NAWAL :
    feeza 27 ni bukan ko dah balek ke nok? aritu hajak sesame. cheit! tinggalkan aku.

    NASHA :
    hahahah aku jje yg sebok nak kawen nak? tapi tak kawen-kawen gak, cane nih? aduyai! fenin ai.

    KAK YA :
    2 org mane yg tak betul weh? hahaha sok jumpe ko n huda nak nak nak nak nak kiss n hugs. wah gitu?

    BEJAN :
    alaaaaaaaaaaaaa ko tak paham konon!! ko pon same nok, p wedding shalin ko sebok snap gambo buat reference. cheit!

    ReplyDelete
  8. ::bett nanti ko jd organizer perjumpaan bride 2 be lah..ok gak kan?hahhaha::

    ReplyDelete
  9. hi ..comel comel sume berlaka ...rupanya kawan cik lynda ..b2b juga ek ..

    ReplyDelete

::come to comment my blog::