::P.E.R.S.E.D.I.A.A.N::

::23 February 2010-9:54pagi::
::Selasa::

♥Soalan yang akn ku dapat di kala masa yang mencemburi ini ialah..

1)Dah siap ker semua barang2?door gift?hantaran?

2)Nak letak apa atas hantaran?beli jenama apa?

3)Dah tempah pelamin?tempah baju?

4)Siapa photography nanti?

5)Buat GRAND x?

soalan2 kat atas ni semua buat aku rasa sangat stress..bkn marah or apa..kalau membantu takper..tp skadar bertanya..aku x mengaharapkan kewangan cukuplah kalau sekadar bg satu sumbangan yang melegakan seperti idea,guideline and nasihat..hurmm..yang paling sakit soalan dari sedara mara..stress ok..nak yang terbaik..tp x membantu!!..hahhaha..pagi2 aku dah marah2..bkn apa..bila semua ni menghantui aku..kadang mengganggu relationship aku ngan mydear...aku menulis ni sekadar ingin berkongsi..bukan nak buat sesiapa terasa..aku amat menghargai segala perhatian yang di berikan untuk persiapan perkahwinan aku..mungkin pelik kan pada sesiapa yang membaca..patutnya aku buat entry kisah perjalanan persediaan wedding aku tp???dunt worry..insyallah bermula bln dpn aku akn buat entry ttg segala perjalanan persiapan wedding ku...

Kalau ikutkan aku lagi nak yang terbaik utk wedding ku nanti..nak bahagiakan semua org..tp cukuplah yang boleh kukatakan..aku ngan mydear sedang cuba untuk happykan semua org especially family..kami sedang menghaungi segala dugaan dalam persediaan perkahwinan kami..kami mahu semua org tgok kami tersenyum..biarlah segala kepahitan kami berdua harungi sendiri..

Aku x rasa ini semua adalah beban..aku dan mydear amik semuanya a GREAT MOMENT yang akn kami kenang nanti..susah payah bersama bagi melihat oarang-orang yang kami sayangi tersenyum bahagia..alhamdulillah rezeki kami masih ada..dan kami bersyukur apa yang ada seadanya..

Kepada semua yang amat mengambil berat ttg kami..doakan semuanya berjalan dengan lancar..insyallah kami akn cuba mengembirakan semua org..insyallah..♥

Comments

  1. org sekeliling mmg pandai ckp jer terutama sedara mara tp kita yg nak kawin ni yg stress kan? dulu nurul pun mcm tu

    ReplyDelete
  2. yeyay nak kawen yeyay haaha

    i takde la stress sgt kalau org tnye tu at least mengingatkan i yg i ni byk lg bende yg tak buat.
    tapi ape yg i nk bg,doorgift ke hntrn ke biar la i yg tentukan sndiri.haha sbb dorang yg bg cadangan nnti semua taste grand2 nye la. mg tak dapat follow la mueheeheh

    tp so far so good
    byk lg bende yg tak siap
    tp takmo stress2 sgt ekeeke

    sibuk pasal hntrn doorgift bla bla
    yg paling penting, borang nikah tu.
    kalau tak setel, tak dapat kawen beb haruuuuu~~

    p/s
    sebbaek dorang sibuk tnye pasal *kad dah pos ke blom* hahaha

    tuh takpe :D

    ok cik nasha
    jgn stress2
    wat dalam keadaan yg gumbira weee~~

    ReplyDelete
  3. hi dear... jgn dengar pendapat org lain yg tak membantu k...u stick dgn pendirian u je. Buat ikot budget kita sendiri. Kalau ade rezeki lebih. semua org nk yg terbaik btol tak. Pekak kan telinga jee dgn suara2 sumbang tu k :)

    ReplyDelete
  4. sya, mmg kalau makin nak dekat makin banyak soalan, my cousin sister cakap senyum je kalau org tanya, kalau jawab makin melarat.. =)

    kdg2 bila dah stress sangat lupe nak enjoy kan, padahal towards nak kawin nilah patut enjoy..

    ReplyDelete
  5. ::huda..tulah..rasa menyampah pun ada..tp bak kata tunang nasya..hadapi dengan tenang..hahha..tenang ker?::

    ReplyDelete
  6. ::elyaelmo-thnkz dear..now pekak kan telinga jer ni...:D..

    Dilla-ha tu lah..ngah buat x tahu jer babe..ikutkan yg lain haru i di buat nyer..nak hantaran bagaikan anak raja..walaupun i tahu i chantek mcm puteri raja..muahahahhaha::

    ReplyDelete
  7. hi babe.. org yg berupa kak nam bedah ni mmg ramai..

    u buat x tau jek.. if dah melampau sangat.. dalam diam2, leser kan skali.. it happened to me once.. but i put it in a nice way, tapi makan dalam..

    ibarat menarik rambut dalam tepung.. rambut jangan putus, tepung jangan berselerak..

    anyway.. good luck babe..

    ReplyDelete
  8. ::thezaila-nak blajar ngan u lah..hahahha..btw insyallah x kan terrpengaruh ngan diorng ni..ngah buat x tahu lah ni..lallalal::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts