♥Perlu ker?Ok ker?Mau ker?♥

♥ 19 Jan 2010-12:14pm ♥
♥ Selasa ♥

♥ One day once of my bff ask me..nasya naper x suggest kwn2 kita pakai ikut tema on ur wedding day?then i'm thinking..its can look very nice kan?tp all my bff kalau i suggest color u all nak ker follow my theme wedding?lallalalal(segan nak tanya tp tanya gak)

-Ni status aku pagi td ok..axtually benda ni br jer lagi..mydear bff wahida yg suggest..tp bila pikir its look very nice kan..tp ader ker yg nak follow?kang kata aku ni ngada2..hahha..grand giller wedding nasya sampai nak kena ikut tema bagai..axtually aku x paksa..it depends kat korang..yerlah..kang korang x nak plak dtg wedding aku semata-mata nak kena ikut tema..aku sebenarnya segan ngan semua ni..tp bak kata org kan 'kawen hanya skali' so why not buat yang terbaik..btw aku nak lah remind kat semua sahabat handai ku..my wedding not grand k..cukuplah skadar simple n istimewa untuk di buat kenangan..aku bkn apa risau di buatnyer..kang korang baca entry aku..tgok flow preparation mcm grand bila dtg yang ado!..

Apa yang aku catatkan kat entry aku ni sekadar berkongsi dan meminta pendapat..aku pun kena memikirkan budget mydear ku..yerlah x nak lah sbb nak grand lps kawen merempat..mgkn aku agak fussy ngan preparation wedding aku..tp hanya utk yg terbaik bg semua yg hadir..selesa..so guys..anything bout final color akn ku beritahu kelak..thnkz for all my bff yg sudi sumbang tenaga n idea..amat aku hargai ok ♥

Comments

  1. boleh je...tp asalkan jgn wrna same kaler dgn ur baju...mmg agak terganggu...

    ReplyDelete
  2. betul tu babe. sokong ckp anel.
    kang org taktau mane satu pengantin hehe *wink* tema kaler pe? nak pakai gak ikut tema~

    ReplyDelete
  3. oh best la kalau bff nak pakai sama semua, sangat digalakkan, but let them have diff color,

    my bffs juga mau bersama2 pakai baju sama warna sesama mereka, but i dont have specific color for them, sebab mmg my family akan pakai lain dari theme color, variation, cos xnaklah kalau sama je semua.. :)

    ReplyDelete
  4. idea tu nurul setuju nasya. boleh je. mcm anil kata warna jgn sama bj kawin nasya je udah ok. dulu time nurul semua kwn2 nurul tu nurul jd kan dayang2 nurul dan pengiring nurul. nurul sponsor kain then mereka hantar jahit.

    ReplyDelete
  5. idea tu nurul setuju nasya. boleh je. mcm anil kata warna jgn sama bj kawin nasya je udah ok. dulu time nurul semua kwn2 nurul tu nurul jd kan dayang2 nurul dan pengiring nurul. nurul sponsor kain then mereka hantar jahit.

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts