::my memory....luv it..::

::26 january 2010-1.29ptg::
::selasa::

♥Huhu..oleh kerana aku asyik sgt update citer2 kawen..aku selitkan sikit kenangan aku..leh erk..huhu..baru2 ni ramai kwn2 lama aku jumpa..terutama kwn2 sekolah rendah..happy sgt..facebook ni leh wat reunion lah..axtually semuanya bermula dgn seorg kwn lama aku ni..panggil 'ejan'..aku lupa sbnarnya muka dia..tp thnkz sgt2 kat dia sbb tag aku kat gambar2 masa sekolah rendah..aku semestinya xder dlm simpanan...hahha..ntah mana..tp seronok gak cuci mata tgok pic lama2..kechik jer aku masa tu..chomel ok..hahhaahha..

Nak cakap bnyak pun aku x tahu nak coret..bila tgok gambar2 ni..terlalu bnyak kenangan ok..so aku xnak buang masa nak berceloteh..aku sisipkan gambar2 ni k..huhu..


♥masa darjah satu..aku kat blakang skali..kata tinggi kan..hahhaha♥




♥darjah dua..jadi penolong darjah ok..hahha..nametag kat tgh tu..kiut x?♥


rasa nak jer suh member aku tu add gambar2 lama lg..kenangan tu..lallala..di ulangi yg penting aku kiut..hahhahaha..so utk entry wedding akn di update utk siri akn dtg k..smile♥

Comments

  1. BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

    WHEN: 27th & 28th February 2010
    WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
    HOW MUCH: RM500

    **CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
    **LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
    **GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
    **CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

    LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
    REGISTER LATEST BY 25th February 2010 @ 9PM

    ................................................................................
    PROMOTION FOR PHOTOSHOOT/MAKEOVER!!!

    Harga asal : RM200/person
    Harga Promotion (30% less) : RM140

    Package includes:
    - 1 A4 size picture
    - 3 4R pictures
    - Free 1x makeup by Eyra Rizal
    ** including shawl styling
    ** including hair styling/ simple hairdo
    - Free Cd memory

    ** add on: Makeup changing RM40/per makeup
    ** add on: 1 A4 size picture RM10
    ** add on: extra shooting RM15/10 pictures (will be kept in a CD)

    > 10 pictures will be shooting for each person
    > limited up to 10 people only
    > booking RM50 only


    WHEN: 7 MARCH 2010 (SUNDAY)
    WHERE: E.R MINI STUDIO @ SHAH ALAM
    TIME: 10:30AM (makeup starts)
    LATEST BOOKING BY 5TH MARCH.


    WWW.EYRARIZAL.COM
    0162128740
    FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts