::beberapa hari ku lalui..hari ke?minggu ke?..nasib x bulan... edisi 11..::

::27 oct 09-1:13 ptg::
::selasa::

::Huhuhu..di entry kedua..smlm ader ug komen lmbt aku update..minta ampun kwn2 n sahabat2..bkn apa aku kebelakangan ni sgt bz mengalah kan menteri..(menteri bz ker mcm aku?huhuhu)..so aku akn terus up date pic2 yg sedia ader dlm simpanan aku..hope korang enjoy..::


::pic ni lps open house umah aku..btw..dah selamat bersalin dah..baby gurl..::

::pic ni aku n irma g umah lala.wah mcm g sama2 plak::

::ni lah lala..pergh sedap k aku mkn ayam ni..en p makn bnyak gak..huhu..tq lala n pakcu::

::ni kat umah anil..ada ana..k'in..n me(ampun smua..br skrang upload.)::

::kami lg::

::kami nak balik..thnkz anil::

so hope korang enjoy ngan smua pic2 ni..daaaaaaaaa::

Comments

  1. belum lagi tgk baby jiji@azila. dunia nie kecik jer. upernya syanaim kwn jiji yeah.

    ReplyDelete
  2. ::kechikkan dunia ni nurul..kwn baik..masa blajar dulu..saya pun blum tgok lagi..::

    ReplyDelete
  3. ouh thnks nasya dtg....

    smpt tu snap kt pool...hehehe

    ReplyDelete
  4. ::thnkz to anil gak sbb jemput..btw sedap mkanan::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts