My Instagram

Monday, October 26, 2009

::beberapa hari ku lalui..hari ke?minggu ke?..nasib x bulan... edisi 1..::

::26 october 09-12:40 tgh hari::
::isnin::

::Salam utk smua kwn2 blogger ku..lama sei x upload paper..btw bkn apa tersgtlah bz..duk presentation tiap2 ari..ayark..dah rasa mcm student..tp aku masih active membaca blog2 sahabat2 bloggerku..anyway terlalu bnyak kisah yg berlaku utk beberapa minggu sebelum ni..so untk aku singkatkan hasil nukilan aku..aku juz upload mana yg ader..btw..hope korang x busan lah erk..

So for first entry aku upload pic masa open house umah aku..thnkz yg hadir..yg x dpt hadir sy fhm..nanti sy kawen jgn x dtg plak..weeeee..


::kami selaku tuan rumah..wee..hahahha..(3 oct 09)::

::lala n kak nurul::

::kak nurul..lala..n yutaka..amik kat yutat..thnkz..hihi::

::markplus member..thnkz guys..btw yg baju putih n oren hubby yg duduk tu yer..hihi..thankz wan n laila..shahril too::

::me..kwn enot..n enot..thkz babe::

::me n zalida..hubby dia tolong amik..::

::nuyun n me..ni pun hubby dia tolong amik..thnkz..:)..::

::abg muhid n kak fiza..chomel kan anak dia..en p suka sgt::

::ana..farah n wan jawa..(wan jawa mkn dua pinngan..balik awl ngantuk..huhu)::

::ana..farah..n me..::

::we all again plus ana hubby::

ntah pukul brapa penutup..dkat kul2..btw farah tido umah aku mlm tu..hihi..thnkz for u all..yg xder pic tu sorry..aku agak bz mlm tu yg mana ader nipun dr pic mereka..anyway thnkz..maybe next year di rumah kami sendiri..insyallah::

7 comments:

  1. tu lah lama nurul tertunggu2 entri nasya :)

    ReplyDelete
  2. ::huhu..nurul..bz sikit..anyway thnkz for waitting..::

    ReplyDelete
  3. mak aih...
    berkurun lama ko simpan entry ni...
    kater blogger tegar weii...
    mane janji2mu..hikhik

    ReplyDelete
  4. ::hampeh ko ana..btw aku bkn apa dua minggu ni pack jadual..slow2 k..anyway akn ader edisi 11..tunggu..hahhaha::

    ReplyDelete
  5. spt yg dihabaq...saya brd di klang jua mse ni...tp sbb x tahu..hak..kalu xdk msti no probs kalau menyinggah...

    ReplyDelete
  6. ade open house lg x?leh mkn2 lg hehe

    ReplyDelete
  7. ::tunggu aku kawen erk.hhahah::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::