My Instagram

Tuesday, October 27, 2009

::beberapa hari ku lalui..hari ke?minggu ke?..nasib x bulan... edisi 11..::

::27 oct 09-1:13 ptg::
::selasa::

::Huhuhu..di entry kedua..smlm ader ug komen lmbt aku update..minta ampun kwn2 n sahabat2..bkn apa aku kebelakangan ni sgt bz mengalah kan menteri..(menteri bz ker mcm aku?huhuhu)..so aku akn terus up date pic2 yg sedia ader dlm simpanan aku..hope korang enjoy..::


::pic ni lps open house umah aku..btw..dah selamat bersalin dah..baby gurl..::

::pic ni aku n irma g umah lala.wah mcm g sama2 plak::

::ni lah lala..pergh sedap k aku mkn ayam ni..en p makn bnyak gak..huhu..tq lala n pakcu::

::ni kat umah anil..ada ana..k'in..n me(ampun smua..br skrang upload.)::

::kami lg::

::kami nak balik..thnkz anil::

so hope korang enjoy ngan smua pic2 ni..daaaaaaaaa::

Monday, October 26, 2009

::beberapa hari ku lalui..hari ke?minggu ke?..nasib x bulan... edisi 1..::

::26 october 09-12:40 tgh hari::
::isnin::

::Salam utk smua kwn2 blogger ku..lama sei x upload paper..btw bkn apa tersgtlah bz..duk presentation tiap2 ari..ayark..dah rasa mcm student..tp aku masih active membaca blog2 sahabat2 bloggerku..anyway terlalu bnyak kisah yg berlaku utk beberapa minggu sebelum ni..so untk aku singkatkan hasil nukilan aku..aku juz upload mana yg ader..btw..hope korang x busan lah erk..

So for first entry aku upload pic masa open house umah aku..thnkz yg hadir..yg x dpt hadir sy fhm..nanti sy kawen jgn x dtg plak..weeeee..


::kami selaku tuan rumah..wee..hahahha..(3 oct 09)::

::lala n kak nurul::

::kak nurul..lala..n yutaka..amik kat yutat..thnkz..hihi::

::markplus member..thnkz guys..btw yg baju putih n oren hubby yg duduk tu yer..hihi..thankz wan n laila..shahril too::

::me..kwn enot..n enot..thkz babe::

::me n zalida..hubby dia tolong amik..::

::nuyun n me..ni pun hubby dia tolong amik..thnkz..:)..::

::abg muhid n kak fiza..chomel kan anak dia..en p suka sgt::

::ana..farah n wan jawa..(wan jawa mkn dua pinngan..balik awl ngantuk..huhu)::

::ana..farah..n me..::

::we all again plus ana hubby::

ntah pukul brapa penutup..dkat kul2..btw farah tido umah aku mlm tu..hihi..thnkz for u all..yg xder pic tu sorry..aku agak bz mlm tu yg mana ader nipun dr pic mereka..anyway thnkz..maybe next year di rumah kami sendiri..insyallah::

Saturday, October 3, 2009

::jemputan rumah terbuka..::

::9:30 pagi-3 0kt 09::
::sabtu::

::Aku tau agak terlewat membuat jemputan di dlm blog ini..tp apa kan daya..masa ku amat suntuk..kerana sibuk ngan keje..aku terlupa nak buat entry jemputan utk kwn2 blog aku..takperlah..aku buat apa yg termampu..jika ader sahabat blogger ku terbaca entry ni pg ni..nasya menjemput hadir ker rumah terbuka ber alamat:

Nasya Naim
No 3 lOt 4848 jln kenangan bt 6 1/2
41050 meru klang
selangor darul ehsan

segala pertanyaan sila hubungi..::0192294252(syanaim)

aku mohon maaf seribu kali maaf kerana amat terlewat menjemput...jika sudi singgahlah rumah terbuka ku yg serba sederhana ni..winkk...!!::