::special edition wan eba & wazan::

::20 ogos 2009::
::Khamis-12.40 tgh mlm::

::Untuk sekian kalinya..edisi khas utk wan eba..huhuhu..duk ngomel xder pic kawen dia utk last entry aku..huhuhuh..knapa aku asingkan wedding entry 'wan eba'...huhuhu..special ker dia?hahhahah..axtually..sebab ni last wedding aku sblm menjelang puasa yg akn tiba..tp majlis perkahwinan wan aku x dtg ngan mydear..uwaaaaaaaaaa..sbb mydear balik kg..'ming x sihat'..takpelah itu lg penting..so memandangkan mydear xder..aku g ngan wakil2 mydear..g ngan yus n is..nasib yus amik..skrang ni aku mmg malas nak drive..kita org g lps wan dah sanding...sorry wan..ader hal..lg pun berat hati..jarang tanpa mydear..uwaaaaaaa..dah2 jgn sedih2..so korang tataplah muka ni erk..


::mkn time....::

::menyelit pic sorang okies..hihihi::

::nyelit lg..::

::time ngan wan eba::

::smua ader..mydear xder..:(..tp pic ni chomel::

aku up ni jer..hihih wan eba anda dah dpt pic2 ni kan..yg pasti wedding anda paling cool n sempoi..:)..::

Comments

  1. aku pon tggu jugak bile laaa ko nak updet gambar wedding wan nih~..

    heheh.. tq..

    ReplyDelete
  2. hahaha..tau xper.. cool.. tq guys seme dtg..hihi.. cpt2 ns myk ko plak nash..

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts