My Instagram

Thursday, August 28, 2008

::luv::

Hari Ini, Esok, Dan Seterusnya - nirina



hari ini dadaku bergetar
terguncang memilu dan mengerang
ku yakin ku tak salah
karna hatiku tak pernah dan takkan berdusta


cinta cinta cinta
aku jatuh cinta


esoknya ku pikir rasa itu
akan menghilang dengan seiring waktu
namun ternyata tak berubah
aku makin tergiur pada dirimu


cinta cinta cinta
aku jatuh cinta


dan seterusnya rasa ini selalu terjadi
dan tak pernah berkurang
hatiku hanya untuk dirimu
aku bahagia hanya bila kamu bahagia


esoknya ku pikir rasa itu
akan menghilang dengan seiring waktu
namun ternyata tak berubah
aku makin tergiur pada dirimu


cinta cinta cinta
aku jatuh cinta


dan seterusnya rasa ini selalu terjadi
dan tak pernah berkurang
hatiku hanya untuk dirimu
aku bahagia hanya bila kamu bahagia


dan seterusnya rasa ini selalu terjadi
dan tak pernah berkurang
hatiku hanya untuk dirimu
aku bahagia hanya bila kamu bahagia


bahagia


10:07 am
28 August 08
Khamis

::Aku suka bila dgr lagu kat atas ni..slow sikitlah tp lirik dia menarik..cinta..apa itu cinta...kadang ramai yang suka salah tafsir..cinta tu satu keperluan..ye ker..huhu..pagi ni mood aku romantik sikit(ikut cuaca kot!)huhuhu...mendung jer minggu ni...k bebrbalik pada topik..pergh lama gak x tulis blog..nak update pic "my kwn" x suka..huhuhu..lately ni aku bnyak terpikir ngan ayat CINTA ni..then lg best bila aku jumpa lirik lagu ni..best bangat..bahagia..sedih..gembira..duka..smua ader dlm satu rasa..kdg2 aku x phm apa itu cinta...tp ko rang hayati dulu lirk lagu ni..then aku akn smbung lg apa yg aku rasa ttg cinta...ardios!!

Friday, August 1, 2008

::all the way my mid year..(Part 2)::

::Dua org budak::

::jauh perjalanan seni..huhuhu::

::holiday weekend(capter2)::

::suasana kampung::

::makam mahsuri::

::mcm pro sangat..huuhuh::

::muka2 dah sampai puncak::

::sblm naik atas::

::langkawi time(chapter 2)::

::amik berkat..huuhuh::

::me n rina::

::me n fiza::

::sharil n me::

::me n ayus::

::gurl time::

::johor time(chapter2)::

::wah firstime ni::

::snorkling time::

::smile gurl::
::pangkor chap 2::

::01 August 08::
::12.32 pm::

::Sesi yang kedua..wah..ni lah terlalu bnyak gambar sgt...saja nak share ngan korang..almaklumlah sejak friendster n myspace kena blog ni..ni jer bhn yg aku leh share anything ngan korang...btw mood aku x brapa nak ok ari ni..aku pun x tahu knapa..sedih..marah..happy..mcm2...ishk..x padankan kan apa yg aku rasa ni..hahahah...tgok skunk pun aku leh nak gelak..anyway enjoy tgok pic2 aku ni..(ni br chapter 2)...nanti aku akn upload sebanyak mana dalam simpanan aku...enjoy!!::

::pagi ku yg gelap::

::my car..sadness::
::01 August 08::
::09.49 am::

Pagi ku yg gelap..uwaaa..tetiba sedih tul pagi ni..tayar aku pecah..btul2 buat aku panic..yerlah mana pernah ganti tayar..ni tetiba tayar pecah..nasib ader 'kawan' yang tolong..tension bangat seh!!!pagi2 ilang dah mood..mcm mana ni...uwaaa....knapa mood aku x elok ni..hope jap lagi ok..smlm aku g umul nikah..ishk tetiba terasa nak kawin..tp bila?nanti aku try upload pic umul..ni ader pic masa kete aku prob dulu..ala kira realated lah ngan kisah aku pg td..thank for my luvly 'kawan'.....