My Instagram

Thursday, August 28, 2008

::luv::

Hari Ini, Esok, Dan Seterusnya - nirina



hari ini dadaku bergetar
terguncang memilu dan mengerang
ku yakin ku tak salah
karna hatiku tak pernah dan takkan berdusta


cinta cinta cinta
aku jatuh cinta


esoknya ku pikir rasa itu
akan menghilang dengan seiring waktu
namun ternyata tak berubah
aku makin tergiur pada dirimu


cinta cinta cinta
aku jatuh cinta


dan seterusnya rasa ini selalu terjadi
dan tak pernah berkurang
hatiku hanya untuk dirimu
aku bahagia hanya bila kamu bahagia


esoknya ku pikir rasa itu
akan menghilang dengan seiring waktu
namun ternyata tak berubah
aku makin tergiur pada dirimu


cinta cinta cinta
aku jatuh cinta


dan seterusnya rasa ini selalu terjadi
dan tak pernah berkurang
hatiku hanya untuk dirimu
aku bahagia hanya bila kamu bahagia


dan seterusnya rasa ini selalu terjadi
dan tak pernah berkurang
hatiku hanya untuk dirimu
aku bahagia hanya bila kamu bahagia


bahagia


10:07 am
28 August 08
Khamis

::Aku suka bila dgr lagu kat atas ni..slow sikitlah tp lirik dia menarik..cinta..apa itu cinta...kadang ramai yang suka salah tafsir..cinta tu satu keperluan..ye ker..huhu..pagi ni mood aku romantik sikit(ikut cuaca kot!)huhuhu...mendung jer minggu ni...k bebrbalik pada topik..pergh lama gak x tulis blog..nak update pic "my kwn" x suka..huhuhu..lately ni aku bnyak terpikir ngan ayat CINTA ni..then lg best bila aku jumpa lirik lagu ni..best bangat..bahagia..sedih..gembira..duka..smua ader dlm satu rasa..kdg2 aku x phm apa itu cinta...tp ko rang hayati dulu lirk lagu ni..then aku akn smbung lg apa yg aku rasa ttg cinta...ardios!!

No comments:

Post a Comment

::come to comment my blog::