::all the way my mid year..(Part 2)::

::Dua org budak::

::jauh perjalanan seni..huhuhu::

::holiday weekend(capter2)::

::suasana kampung::

::makam mahsuri::

::mcm pro sangat..huuhuh::

::muka2 dah sampai puncak::

::sblm naik atas::

::langkawi time(chapter 2)::

::amik berkat..huuhuh::

::me n rina::

::me n fiza::

::sharil n me::

::me n ayus::

::gurl time::

::johor time(chapter2)::

::wah firstime ni::

::snorkling time::

::smile gurl::
::pangkor chap 2::

::01 August 08::
::12.32 pm::

::Sesi yang kedua..wah..ni lah terlalu bnyak gambar sgt...saja nak share ngan korang..almaklumlah sejak friendster n myspace kena blog ni..ni jer bhn yg aku leh share anything ngan korang...btw mood aku x brapa nak ok ari ni..aku pun x tahu knapa..sedih..marah..happy..mcm2...ishk..x padankan kan apa yg aku rasa ni..hahahah...tgok skunk pun aku leh nak gelak..anyway enjoy tgok pic2 aku ni..(ni br chapter 2)...nanti aku akn upload sebanyak mana dalam simpanan aku...enjoy!!::

Comments

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts