My Instagram

Wednesday, February 15, 2017

My Brother Nikah Day

::15 Februari 2017 - 9:30pagi::
::Rabu::

::Assallammualaikum..minggu ni sis bz sikit..bz adik lelaki kahwin..lama tak buat kerja kawen..macam-macam lah nak kena readykan..sejak jadi surirumah ni sis jer lah yang bonda sis harapkan..teman pergi sana sini..minggu ni majlis belah family kami..lagi banyak nak kena readykan..huhu..cayok2..ok ni sis share gambar sepanjang nikah dan majlis side perempuan..

NIKAH DAY

:: steady bro a.k.a uncle::

::Family kecil sis::

::Welcome to our family sis::

::Lovely couple..Congrate both of u::


SANDING DAY

:: Sibling::

::Pengantin::

::Gambar last saja jer nak share famiy kecik sis::

Rasanya dah tak ramai nak share macam nibkat blog sebab dah banyak medium internet tapi sis jiwa klasik..kalau ada yang sudi baca welcome to my simple blog..tapi kalau ada yang rasa sis dah out of date takperlah sis ok..janji semua bahagia..xoxo..muaah..



No comments:

Post a Comment

::come to comment my blog::