Introduce MEEYA!!

::05 Oktober 2015 - 11:30 pagi::
::Isnin::

::Alhamdulillah..The product is finally launching ..lama sangat berehat..so now its time back on track..Actually rasa gementar sebenarnya..yerlah..masih ada follower lagi tak?dengan kami dah rebranding Almarichantekchomel kepada MEEYA!Wei penat pikir nama baru ni..even simple pakai nama MEEYA tapi nak kena tengok spelling bagi unik sikit..nak nampak kelainan..nak nampak tersendiri..dengan pelbagai idea yang bercanggah..adoiii payah rupanya nak set up balik semua dari bawah..huhuh..hope brand baru ni membuka rezeki baru kami untuk tahun 2016!!So meh aku share logo baru kami..so bila jumpa logo ni kat instagram / facebook cecepat follow!!xoxo..:)::

 
 
Instagram : meeya.co
 
 
Facebook page : meeya
 
 
 
 






Comments

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts