My Instagram

Wednesday, June 3, 2015

KIDZ PARADISE

:: 03 Jun 2015 -11:30pagi ::
:: Rabu ::
 
:: Assallamualaikum dunia..Korang kalau aktiviti weekend bawa anak pergi mana?Aku and Mydear selalu terpikir-pikir mana nak bawa Mia dan Naqib.Nanti aku bawa pergi mall window shopping aku jer yang happy dak dua tu termasuk Papa nyer muka monyok jer..hahahaha..kadang tu aku buat dek jer..tapi kesian pulak yer lah..paksa bebudak tu ikut aku duk belek barang..haruslah tak suka kan!
So aku and Mydear plan bawa Mia dan Naqib pergi tempat yang sedang famous tu.. 'Kids Paradise'..Tempat ala- ala playground tapi dalam shopping mall..Actually dah berapa kali kami lalu bila datang Klang Parade..Mia dan Naqib excited betul..Lalu jer dedua pergi kat cermin duk tengok kawan-kawan main pasir..main bola..main macam-macam lagi lah..Sian plak tengok..aku ni bab anak memang payah sikit..Even ada orang kata aku dan Mydear rajin manjakan anak tapi kami tak kisah pun..Memasing ada cara tersendiri untuk didik anak bukan?Bukan kerap kali mewahkan mereka cuma penat lelah kami bekerja memang untuk mengembirakan mereka..Kalau Mia dan Naqib happy aku dan Mydear rasa bersyukur sangat..Ok dah meh layan sekeping dua gambar..
 
:: Seronok sangat Mia ::
 

:: Mia paling suka main ni.::
 
:: bersungguh mengisis pasir ::

:: naqib layankan jer..::
  
:: so pada korang yang terpikir-pikir nak bawa anak-anak pergi mana time cuti sekolah ni ha bawalah tempat ni..weekend mahal sikit lah..tapi sesekali untuk anak-anak apasalahnya kan..Mydear amik pakage kira tiga kali masuk lah murah sikit..

7 Voucher = RM 150.00

So korang yang nak tahu info dan alamat meh aku share :
 




 
 
Ha cukup tak maklumat yang aku bagi ni.So ada lah idea nak bawa anak pergi mana kan..hihih..ok lah xoxo..::
 
 
 


 
 

 
 

No comments:

Post a Comment

::come to comment my blog::